Taktické Maska Metal Steel Polovicu Tváre Masku Vonkajšie Športové Vojenské Armády Airsoft Paintball Kamufláž Oka Maska s Ušnou Ochrany

€10.85


Vonkajšie Športové Vojenské Taktické Pol Maska Metal Steel Airsoft Oka Polovicu Tváre Masku s Ušnou Ochrany

Špecifikácie:

Názov produktu:Taktické maska(Ucho Ochranné Verzia)

Hlavný materiál:Životné prostredie, nízko-uhlíkovej ocele oka a nylonu 1000D

Farba:11 farieb pre vás vybrať

Veľkosť produktu:42x16cm

Hmotnosť výrobku: O 136 g

Odolnosť voči nárazu:výrobok prešiel ANSI Z80.3 drop loptu test. Pri teplote -10℃-42℃, vplyv odporu dosiahnuť 600FPS

Maska funkcie:

1.Vysoko kvalitného nylonu 1000D+TPU materiálu,viac odolná.

2.Nastaviteľné elastické hlavový most.

3.Eer ochrany dizajn,pohodlné na nosenie.

4.Ľahký a nárazu odolnosť,viac ochranné.

Package vrátane: 1* taktické maska

1.Akceptujeme ESCROW-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Peniaze; Bankový Prevod, Western Union. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

1. Ponúkame rôzne zásielky služby pre rôzne žiadosti nasledovne: Čína príspevok air mail, Alirepress Doprava, Epacket, EMS, F EDEX / DHL / UPS / TNT / MÝTA,

2. Sledovanie informácie normálne aktualizácie okolo 3-5 dní, i f ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 3. Nie je Zodpovedný za Colné Odbavenie . Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a nebudeme SÚHLASIŤ VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

100% spokojnosť zákazníka je naším cieľom !

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 star chválu bude veľmi ocenil.

2.Ak nie, úprimne dúfam, že sa vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, pracovné problémy sa pozitívne.Ďakujeme.

3.To je možné vyriešiť váš problém, keby sme nemali vedieť o probléme! Veľká vďaka!

Štítky: airsoft barel, airgun pcp, airsoft, maska paintbal, vták vonkajšie, co2 zbraň, airsoft m4, airsoft tlmič, hpa, kublai p1.


( 1 Hodnotenie )

Počet