10PCS Zlata Metalíza Čalúnená Obálky Svadobný Dar Tašky Vlastné Logo Fólie Poštové Obálky Polstrované Prepravné Poštových Obálok

€3.55


10PCS Zlata Metalíza Čalúnená Obálky Svadobný Dar Tašky Vlastné Logo Fólie Poštové Obálky Polstrované Prepravné Poštových Obálok

Vytlačiť logo potrebné extral náklady,pls kontaktujte nás a získajte cenovú ponuku pre vlastné logo.Vďaka.

Sme Mailing tašky výrobca nachádza v GuangDong,Čína. Sme radi, že môžeme priniesť do vašej pozornosti naše vysoko kvalitné produktu:

GLAMOUR HOLOGRAFICKÉ BUBLINA ODOSIELATEĽOV so Šupou a Tesnenia.

ZRKADLOVÉ KOVOVÉ FÓLIE .

Boutique dovolenku obálky. Laminované Metalizovanou Fóliou.

K dispozícii sú 2-stranný hrany (0.39"/10 mm každého) Príklad: Ako veľkosť 15x13cm(6x3.5inch),je to vonkajšie veľkosť Potom vnútorné rozmery pre tento veľkosť by mala byť:13x13cm(5x5inch)

Klapka:4cm(1.75")

Výrobca veľkosť tolerancia +/- 0.25"/5mm.

Množstvo:10PCS

NEZNÁŠAM TO, keď ste si kúpili úžasný darček pre jej/jemu a nie je nič okolo zabaliť darček s...? Áno, to naštve, nie? Musíte mať tieto farebné obálky doma ak chcete byť pripravený na akékoľvek udalosti alebo nadchádzajúce sviatky.

Zase hlavy a amp až estetické odvolanie zásielky. Lesklý baliaci robí vyhlásenie, že je určite zapôsobí prijímač a aby vaše zásielky nezabudnuteľný.

Najvyššia kvalita, štrukturálne zvukové materiály, aby aj vizuálne vylepšenia a bezpečnosti.

Tieto balenie obálky ponuku stres-voľný zásielky s ich viacero bezpečnostných funkcií. Šupky-n-tesnenie uzáveru vytvára vzduchotesné, nepreniknuteľnú dokončiť, aby sa zabránilo obsah pošmyknutia sa a nechcené názory výrobku vo vnútri. Zosilnené polstrovanie podšívka chráni interiér pred škodlivým síl počas procese prepravy. Aby vaše zásielky nezabudnuteľný s Holo blink blink čalúnená odosielateľov.

Navrhnuté tak, aby vydržali vlhkosti a náročných podmienkach, ktoré sa vyskytujú počas prepravy, ktoré spôsobujú trhliny a shreds.

Loď zapôsobiť bez obetovania balík bezpečnosť vďaka týmto módne mailer obálky!

Elegantné a dostatok priestoru pre väčšinu všetky vaše krásne výtvory a skvelý spôsob, ako propagovať prostredníctvom balenie! Nezabudnem balík dostali svoje produkty v! Svetlé farby krásne doprava odosielateľov ideálny pre udalosť alebo obchodné pozvanie. Objednávky vo veľkom na veľkoobchodné ceny a prijímať špeciálne video, sme pripravili pre našich zákazníkov!

Štítky: veľká obálka svadbu, vzorované kuriér taška, vlastné taška puzdro, taška mail, pekáreň papierová darčeková taška, na obálke papier, logo, ďakujeme za objednávku, tin obálky, Pohľadnica nastaviť.


( 1 Hodnotenie )

Počet