100ks 25.5x33cm 10x13 palcový Halloween Dizajnér Poly Odosielateľov self-štylizované plastová obálka taška / snehuliak vzor darčekové tašky

€24.71


Vezmite prosím na vedomie: 1.Ak výrobok možnosť je náhodný, to znamená, farieb a odrôd nie sú k dispozícii pre výber. 2.Vzhľadom na svetelné a displej rozdiely, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Vezmite prosím na vedomie, 3.Uistite sa prosím, že dodaciu adresu je kompletný. Adresa nemôže byť upravené po doručení. 4.môžeme drop shipping objednávky,faktúry Č a reklamy sú poskytované DESCRIPTION Meno: 100ks 25.5x33cm 10x13 palca Modrý Flamingo vzor Poly Odosielateľov self-štylizované plastová obálka taška / snehuliak vzor darčekové tašky Funkcia:Ekonomické, nepremokavé, punkcia odpor,eco-friendly a netoxické. Množstvo: 100* Poly Mailer Obálky Materiál: Multi-vrstvy polyetylénom film Veľkosti: 255*330+40 mm Použitie: po/logistika express,krehké predmety,gadgets,gadgets, trochu Prosím, láskavo poznámka: Položky bude přebalených na uloženie vášho lodné nabitia a byť šetrný k životnému prostrediu,My záručný tovar vám bude dobre chránené v buble tašky .Ďakujeme!

Štítky: vlastné poly mailer, plastové obálky, remeslá obálky, plastové tašky pakaging, logo bublina odosielateľov, oem poly odosielateľov, taška mail, vlastné mailer, poly mailer plastové prepravné tašky transparentné, zip lock.


( 1 Hodnotenie )

Počet