Profesionálne Polovicu Tváre Plyn Masku Proti Prachu S Široký Výhľad Bezpečnostné Okuliare Uhlíka Filtrovanie Kazeta Pre Striekanie Maliarske Práce, Trezor

€5.78


Profesionálne Polovicu Tváre Plyn Masku Proti Prachu S Široký Výhľad Bezpečnostné Okuliare Uhlíka Filtrovanie Kazeta Pre Striekanie Maliarske Práce, Trezor

Tento priemyselných chemických respirátor pre automobilové a priemyselné lakovanie a organické pary nízkej toxicity, navrhnuté tak, aby chránili pred vdýchnutím prachu a jemných práškov.

To je široko používaný pre priemysel, poľnohospodárstvo a výskumných ústavov expozície na organické pary benzénu homológov , benzín, acetón , carbon disulfide , éter a iných zamestnancov.

Úplne Nové A Vysokej Kvality

Polovicu tváre masku s dual filtrovanie kazety, dýchanie ventil

So Širokým Vízia Bezpečnostné Okuliare, Anti-fog, Anti-scratch, odolný voči nárazom, Anti-splash, protiprachová, Vietor-Dôkaz

Maska telo prijíma vysoko kvalitný materiál, vysoká relastic a nebudú vytvorené aj po ukončení lisovania, viac pohodlné na nosenie a fit svoju tvár

Nastaviteľné 2-bod hlavu pás, ľahko opraviť a upraviť, viac pohodlné a vhodné väčšina ľudí hlavu

vysoko kvalitné dýchanie ventil a prijíma dvakrát tesniaca technológia na zlepšenie sealability

Vhodný na predchádzanie organických výparov, benzén homológov , benzín, acetón , carbon disulfide atď

Vymeniteľné uhlíkové častice,70g uhlíkové častice môžete vyplniť 1 filtrovanie kazety.

Môže byť použitý pre Lakovanie, Striekanie Pesticídov, Chemický Priemysel, Výrobné, Baníctvo, Lab, Dom Obutie, Denne Haze Ochrany

Druh Poznámka: Ak sa budete cítiť charakteristický zápach po použiť na obdobie, to znamená, že uhlíkové častice sú nasýtené, musíte nahradiť nové uhlíkové častice.

Poznámka:

1, Použite stav: životné prostredie otrávené koncentrácia plynov nie je viac ako 0,1% ,objem koncentrácia kyslíka vo vzduchu nie je menej ako 18% ,

teplota okolia mínus 30 stupňov Celzia na 45 stupňov Celzia.

2, maska, nie je možné používať pre tanky a iné uzavretej nádobe pracovné prostredie, sa nevzťahuje na plyn používaný pre iné prostredia .

3, starostlivo Skontrolujte pred použitím ho, skontrolujte, či komponenty neporušené,

výdychový ventil list a nasávací ventil list je zapečatený orgánu zmes kazety sú blízko pri sebe , dobre vetranom kazeta filtra je voľná.

1X Polovicu Tváre Plynová Maska

1X Bezpečnosti Googlu

Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. DOPRAVA

1.Budeme posielať položky do 2 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách a od ďalších faktorov .

3.Používame www.tantra-egypt.sk adresu ako adresu doručenia, prosím, potvrďte na adrese pred platíte. PLATBY

*Prijímame www.tantra-egypt.sk Escrow platby, vrátane Kreditnú kartu Visa , MasterCard Kreditnej Karty , Western Union a iné možnosti platby . Môžete si vybrať, aby vyhovovali vašej platby..

*Platba musí byť doručené do 1 dní po objednávku. SLUŽBY

30 Dní Peniaze Späť Záruka:

1. Ak nie ste spokojní so položky zakúpené z nás, prosím, informujte nás (e-mailom, www.tantra-egypt.sk správy) do 30 dní od prevzatia tovaru . Budeme vás vrátiť sa a vrátenie položky. Vezmite prosím na vedomie, že postages/custom poplatky (ak sú nejaké) strávili v takom poradí sú na náklady odberateľa.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v originálnom balení so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene a MUSÍTE nám prepravné číslo zásielky a dôvod pre návrat.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je(sú) poškodený počas prepravy.

4.Sme nemusí akceptovať váš návrat bez informovania nám v predstihu.

5.Colné poplatky, manipulačný poplatok, poštovné a poistenie sa nevracia.

Dodávateľ Záruka:

*Poskytujeme jeden rok záruku výroba je obmedzená záruka za chybné položky( s výnimkou položiek poškodené pred zneužitím , zneužívaním , zanedbávaním alebo úrazu, po prijatí ) spätnú VÄZBU

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2.Sme láskavo požiadať, aby ste prosím nenechávajte negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť všetky veci skôr, kontaktujte nás, ak ste nedostali balík na určitý čas alebo nie ste spokojní s našimi položky po prijať. Budeme sa snažiť poskytnúť najlepšie riešenie .

3. Očakávame vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka.

Štítky: koncentrátor kyslíka, likvidujte maska, ffp2 maska, elektrické filtračné masky, mascara waterproof, ffp3 maska, ffp3, chrániť vírus, okuliare sa, ffpp2.


( 4 Hodnotenie )

Počet