Nopersonality Ženy, Mikiny, Mikiny s Dlhým Rukávom Šnúrkou Topy 3D Hudba Gitaru Módne Dámy Jeseň Pulóver s Dlhým Rukávom

€17.64


Drahí, sme podporu súkromného prispôsobenie a drop shipping. Vitajte veľkoobchod! Prosím, skontrolujte si veľkosť, ktorú je potrebné podľa naše veľkosť grafu pred objednávkou. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás!

Platba: Plná platba musí byť vykonaná v 7days po uvedení vašej objednávky alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby,adresa,psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. Doprava: Ponúkame doručenie zdarma do Číny Post Air Mail dosiahnuť.Doprava zadarmo do Epacket do Ruska a USA,väčšina krajín, v 14-55 pracovných dní. My vám tovar poslať do 2-5 pracovných dní po úplnom zaplatení potvrdil,ak platba nie je k dispozícii,vaša objednávka bude automaticky zatvorí. Vrátenie a Záruka: doprava a odovzdanie poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky starosti spojené s vrátením a reshipping. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním,takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jeden týždeň a vy kaše cantact nám do 24 hodín od prijatia vášho nákupu. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky,vrátane krabice a príslušenstvo,Muži urobili chyby, nie sú zaručené,ako sú rozbité,poškriabaný a tak ďalej..

Štítky: simyke dlhý rukáv, staroveké gitara capo, čiastočné gitara capo, laker dlhý rukáv, gitara kapucňou, umelci gitara capo, jeleň dlhý rukáv, gitara bunda, hoodi mužov, starožitný gitara capo.


( 0 Hodnotenie )

Počet