Rýchle Suché Cyklistika Dres Nastaviť 12D GÉL Pad 2020 Značky X-CQREG Pro Team Krátky Rukáv Maillot Ropa Ciclismo Cyklistické Oblečenie

€18.79


2018 Hot Bike Pro Team X-CQREG Cyklistické Sady Maillot Ropa Ciclismo Cyklistický Dres Lete na Bicykli Cyklistické Oblečenie Outdoor Jersey Mužov Materiál: Dres:100% Polyester nohavice: 80% Polyester&20% lycra COOLMAX:quick-dry funkciu a aby ste sa cítili pohodlnejšie Funkcie: Rýchle sušenie 1. Vysoko Priedušná a superior wicking textílie výkon cyklistickú výstroj nakoniec udržať vás suché a cool.Ešte ste spotený, Dres nikdy dodržiavať, aby vaša pleť. 2. S cieľom pomôcť hráčov, aj v tých nepriaznivých okolností môže udržiavať komfortnú teplotu a vlhkosť, a absolutórium potu, ktoré veríme, že budú tiež pomôcť, aby ste dosiahli čo najlepší výkon. 3. Skryté predné zips. Vyberte si veľkosť:Môžeme poslať zmiešané veľkosť pre vás.

1.Výstrih

Vzduch priepustná diery a proti poškriabaniu dizajn, vnútorné hladké, účinnú ochranu krku.

2.Na zips

Pomocou self-locking zips,hladké non-karta reťazca,nie je automaticky otvorené, keď ste na Bicykli

3.Vrecko a Reflexné pásky

Po taška s tromi veľká-kapacita vrecka , Po taška s tromi veľká-kapacita vrecko, Reflexné prúžky na strane, na strane vrecko , Udržať bezpečnosť, keď ste na koni na noc

4.Protišmykové Pásu

Keď ste na bicykli,Aby sa vám pohodlne a bezpečne

5. Vysoká Ochrana Výkon -12D Pad

Šijacie plavidlá nohavice pad,vysoko elastické nylon kartáčovaný textílie, vlhkosti wicking,anti-bakteriálne dezodorant, Gél 12D pad môžete r educing vplyv platnosti ,chrániť výkon, vyššia

1.Dodacia lehota: 15-25 pracovných dní bezplatnú prepravu poštou príspevok

7 až 15 pracovných dní od Expresnej prepravy (vrátane DHL, Fedex, EMS...)

2. Dúfame, že príchod svojho položka na čas, ale keďže ide o medzinárodné dobierku, dodacia lehota je vysoko závislé od kuriérskej spoločnosti a miestne colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení. mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcií

3. Obvykle budeme loď do 5 pracovných dní po objednávku.

4. On-line systém pre sledovanie zvyčajne aktualizácie do 1-3 pracovných dní po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu času.

1. ak je položka, ktorú dostal, neprijateľne ako chybné, zlomené, alebo chýba, oznámte nám to do 3 dní od doručenia.

2. V prípade, že tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor v flexibilný spôsob. Sľubujeme, že budeme pracovať uspokojivé riešenie.

1.Ak niečo robia nie ste spokojní, alebo naštvaný,kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú väzbu,budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, Prosím, láskavo pomôcť opustiť Pozitívnu spätnú Väzbu (5 Hviezdičiek) pre nás, to je Dobré, Podpory A Pre nás Veľmi Dôležité.

Štítky: číslo modelu e694, skvost móda, mk5 kryt prevodovky, rice (losos koláče, tin kvapaliny remeslá, vw mk3 svetlo lampy, tin mini 8 kusov, vw mk3 pedalboard, model octavia 132.


( 0 Hodnotenie )

Počet