2020 Zime Plné Rukávy MTB Jersey Quickdry Motocross DH Nosenie BMX Bicykli Horskom Bicykli Oblečenie Zjazdové Vonkajšie Športové Tričko

€8.47


Tabuľka veľkostí

Veľkosť môžu mať odchýlku 1 až 3 cm z dôvodu textílie a ručné meranie. Vlastná veľkosť je vždy k dispozícii, prosím neváhajte a kontaktujte nás pre podrobnosti.

Balenie & vision podrobnosti

Zásielky Politiky

Dodacia lehota: 15-25 dní poštovné na dobierku Poštou. 7 až 15 pracovných dní od Expresnej prepravy. Dúfame, že príchod položka sa vždy včas, ale pretože to je medzinárodná dobierku, dodacia lehota je veľmi závisia od kuriérskej spoločnosti a miestne Colné sadzby (ak je to uplatniteľné) a úplne mimo našej kontroly po ich zverejnení. Mali by tam byť žiadne problémy, ktoré vyplývajú z tejto zásielky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Keďže sa snažíme poskytovať vzájomné a pozitívne transakcie. Sledovacie číslo bude poskytovaná iba pre Registrácie námornej Dopravy. Balíky zvyčajne lode 2 do 5 pracovných dní a možno skontrolovať online (nevzťahuje sa víkendy a sviatky) po obdržaní platby. Vzácne predmety a veľké objednávky môže trvať trochu dlhšie.

Návrat Politiky

Ak položky, ktoré ste dostali s neprijateľné chyby, nefunkčné detaily alebo z objednávky, prosím, informujte nás do 3 dní od doručenia. Budeme zistiť podrobnosti a reagovať aktívne riešiť spor v pozitívne a flexibilný spôsob, ako.

Spätná väzba

Akékoľvek pripomienky a spätnú väzbu by bolo super ocenil. Bude to veľmi odporúča ocenil, že odosielanie 5 hviezd s pozitívnu spätnú väzbu, ak sa vám páči výrobku. Prosím, kontaktujte nás získať okamžité riešenie, ak vady existoval. Užite si nakupovanie v našom obchode.

Kontaktujte nás

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pre akékoľvek otázky a pokyny pred alebo po objednávke. Sme zákaznícky orientovaná otvorený a bude sa snažiť vyriešiť prípadné problémy alebo otázky, a oceňujeme možnosť mať reálnu transakcie. Ďakujem.

Štítky: cyklistický dres mužov zimné ucl, bower zimné športy, cyklus zime, držiteľ outdoorové oblečenie, bicycl, šport top, cycl jersey, jersey motocross, strech cyklistické tričko, ironman triathlon.


( 1 Hodnotenie )

Počet