Versa2 watchband pre Fitbit Naopak 2 kapela Tkané Textílie pulseira pre Fitbit Versa Lite popruh Rýchle Uvoľnenie cinturini Náramok pásu

€8.51


【2 Pack Premium Tkané Textílie Náhradné Pásmo pre Fitbit Naopak / Fitbit naopak 2/ Fitbit versa Lite] vyzýva Fitbit Naopak pásma vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny materiál, ktoré sú odolné, nie rozpadá ľahko, obaľovanie alebo slabnúť až. pásma povoliť koži dýchať, nechcem, aby vaše zápästie, svrbenie, alebo spotený a je bez zápachu. Mäkké a tenké textúrou textílie kapela je priedušný, ľahký a pohodlnejšie ako silikónové alebo kovové pásky, ani nemá pocit, že máte kapela na.

【Štýlový Tkané Štýl a Hodí sa pre Každodenné Použitie] vyzýva Tieto náhradné Fitbit Naopak / Fitbit naopak 2/ Fitbit versa Lite náramky, aby ľudia pútavý so živými farbami. alternatívne kapely môže ísť s mnohými rôznymi oblečenie a môžete tiež zmeniť kapela farba podľa obliekanie, denne náladu, a príležitostné aktivity, vhodné pre mnoho príležitostí. Klasický a Moderný dizajn tiež zvýrazní váš osobitý štýl.

【Ideálny Dizajn pre Fitbit Naopak a Jednoduchá Inštalácia] vyzýva Inovovať a posilnené pružinové kolíky, ktoré uzamknutie fitbit naopak bezpečne a pobyt v mieste, voľne nastaviteľné nerezové spony drží Naopak sturdily. Dva držiaky sú trvanlivé a dostatočne hrubé na to, aby podržte kapela nadol, keď je clasped a fix extra dĺžku. fitbit naopak pásma sú ľahké obliekanie a vzlet pre rýchle uvoľnenie kolíky, jednoduchá a bezproblémová inštalácia a kliknite na tlačidlo odstránenie.

Štítky: fitbit 2 versa, univerzálny rýchloupínací band, metel fitbit band, popruh naopak 2, kapela fitbit naopak 2, loge ženy hodinky, kapela fitbit naopak, fitbit zmysel, fitbit iónové kapela veľké, lila fitbit naopak popruh.


( 1 Hodnotenie )

Počet