Spálňa Zatmenie Solid Farba Imitácia Hodvábu Satin Záclony Európskej Morden Obývacia Izba Fialová Luxusné Elegantné Tkaniny, Záclony

€14.22


výzva:

1. Cena: cena zahŕňa jeden záves (jeden tanier) alebo jeden úplnej opony (jeden tanier).

(Ak chcete panel na každej strane okna, prosím objednávku 2 ks.)

2. S výnimkou: šnúrky / háčiky / korálky / závesné textílie / strapec.

3. Veľkosť: W stojany na šírku, l označuje dĺžka

Dĺžka a šírka môže byť zmenená, ak potrebujete iné veľkosti, kontaktujte nás.

Vzhľadom na leme, nechajte mierne odchýlky (1-3 cm).

4. Farba: Všetky položky sú fyzické. Vzhľadom na iné monitory a svetelné efekty, skutočné farebné záclony môže mierne líšiť od farby zobrazené na fotografiách.

5 Tipov: s cieľom získať náležité plnenie účinok, veľkosť panelu by mala byť 2-3 krát šírku okna.

Tento produkt má 2 metódy spracovania, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre ostatné metódy spracovania

blackout závesy,okenné záclony obývacia izba,závesy pre obývacia izba,priesvitné záclony,závesy pre spálne,závesy,záclony,luxusné domova,morden tylu,elegantné šatky,európskej záclony,luxusné tkaniny,purple izba dekor,Solid farba,Imitácia Hodvábu satin

一. O textílie: pretože monitory, fotoaparáty, svetlo, atď., tam bude nevyhnutne rozdiely farieb!

二. O prihlásení: buďte opatrní pri otváraní obalu, je najlepšie, aby neznižovali baliace pásky s nožom tak, aby nedošlo k poškodeniu handričku v taška s nožom.

三. Výroba: Pre textílie výrobky, tam bude malé množstvo drobných chýb ako vodič končí a konektory.

四. O záhyby: záclony vydané nášho obchodu sú úplne nové, ale preto, že sú balené a dodávané, tam bude záhyby po ich prijatí. Môžete železa ich pri nízkej teplote a zavesiť ich, alebo nastriekajte priamo na vrásky. Trochu vody, stačí zavesiť na pár dní!

五. O čistenie: Opony výrobky nie sú ľahké byť špinavé, a nie je potrebné často čistiť. To je dosť na umývanie dvakrát ročne. Nepoužívajte práčku alebo silne čisté záclony s čipkou, prívesky a kryštály. Pred čistením, len jemne štetcom s mäkká kefa na odstránenie povrchových prachu, namočte v malé množstvo pracieho prášku v povodí a trieť sa. Stlačte ruky na odstránenie vody, alebo nechajte uschnúť prirodzene. Lenivý metódu môžete použiť aj vysávač na priamo vysajte prach.

Štítky: HODVÁB, čínsky závesy, drapérie, opona obývacia izba luxus, opona myru, crystal opony, európsky vinársky, zomrie záclony, coral opony, európska luxusné závesy voile, spálňa opony.


( 1 Hodnotenie )

Počet