Vysoká Kvalita Nových Prírastkov kuchynské batérie, chróm mosadz teplej a studenej vody na umývadlo mixér ťuknite na položku umývadlo batérie, umývadlo zmiešavač

€51.07


1.Materiál: Na kohútik je trvanlivosť závisí od materiálu.Nízka kvalita batérie, mosadz môže ľahko hrdza, poškodenia vodou a horšie. Naše kohútikov sú vyrobené z vysoko-čistota pevné brass(H59 mosadz), ktorá má stabilné fyzikálne vlastnosti a minimalizuje šancu proti korózii a hrdzi z vyskytujúce. 2.Remeslo: - Nízka kvalita kohútik len spracované meter sústruh, to viesť k nekvalitnej práce; 3 krát leštenie vyrobené obrobku drsný, samostatné chrómovanie nedáva zmysel proti korózii.Naše kohútikov spracované podľa presné zariadení, komponentov, montáž rozmer vykonané vynikajúce spracovanie z kohútikov, päť krát leštenie, z obrobku zrkadlo povrchu Medi+Nikel+chrómovanie, dlhotrvajúci anti-korózne a lesklé. 3.Ventily: ventilu je kľúčovou súčasťou všetkých kohútik.Nízka kvalita kohútikov zle postavený ventily môže znamenať, že úniky vody a expensice opravy. Naše kohútikov použiť kvalitné keramické ventily,ktoré vydržali 500000times používanie bez úniku a poskytujú hladko otvorené-zatvorené Teraz prijímame Alipay,TT,Western Union,Credi Kartu,atď. Musíte sa vysporiadať s platbe do 3 dní. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine.

Štítky: boxer krátke 11xl, cn dovolenku vlak, konzoly koridor, boxerky deň, čínsky snehová guľa, cn 95 maska filte, cnblue láska dievča, prípade a5 červené víno, co2 snímač camry.


( 0 Hodnotenie )

Počet