720 ° univerzálny torneira urobiť, filtro de respingo sprej cabeça anti respingo torneira urobiť, filtro crianças cozinha móvel bico de poup

€3.71


Tento batérie môžu byť použité na desať rokov Otočiť odvod vody 720°, je to pohodlnejšie, aby si umyte tvár a kloktadlo! Dva typy rotačných vody, zásuvky, vypínače, kyslíkom obohatená pena, splash-dôkaz vody, štyri vrstvy kvapaliny filter na odstránenie nečistôt a dvojité konektory, aby sa zabránilo odkvapkávanie. hlavné funkcie Priemyselné kvality obchodných povinnosti: Je odolný voči medi a brucha s cieľom zlepšiť odolnosť a dlhú životnosť. Produkt tiež obsahuje dvakrát posilnené O-krúžok ventil, aby sa zabezpečilo, že všetky úniky sú vyhnúť. Bezpečné a jednoduché použitie dizajnu: Prechodový-dôkaz filter kohútik zavádza vzduchu do prúdu vody, aby produkovať väčšie, belšie prietoku vody, ktorý je hladký na dotyk a nie je splash. Tento výrobok je zaručene uspokojí vaše zákazníkov alebo zamestnancov. Vhodné pre reštaurácie, práčovne a dvorov. Rôzne veľkosti a typy: Podporu veľkosť: podpora m22 (22 mm) a m24 (24 mm) Ponúkame rôzne štýly na splnenie rôznych potrieb. Okrem rôznych výstupy kohútik, poskytujeme aj rôzne návrhy na kohútik telo a rukoväť. Pozrite sa na naše stránke produktu! Zistíte, že najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Technické index materiál Meď, ABS hmotnosť výrobku Package hmotnosť: 108 g Veľkosť Produktu (Dĺžka x x výška) Veľkosť produktu: 15×8×5 cm / 5.9×3.1×2 cm Obsah Balenia Univerzálny hip extender×1 poznámka Pretože to je ručné meranie, prosím, aby malé meranie odchýlky.

Štítky: kohútik sprej, rubinet, bakala zlato, bakala z nehrdzavejúcej, batérie, postrekovač batérie, V kúpeľni polica, drez plavidla, kúpeľňa umývadlo plavidla, eco sprej batérie.


( 0 Hodnotenie )

Počet