DJ Svetlá 4IN1 Gobo Laserový Projektor Strobo RGBW Magic Ball LED UV Blacklight Fáze svetelný Efekt Dmx512 Diaľkový Disco Party

€80.63


DJ Svetlo 4IN1 Gobo Laserový Projektor Strobo RGBW Magic Ball LED UV Blacklight Fáze svetelný Efekt Dmx512 Vzdialené Na Disco Party , loď, DHL, TNT, UPS, FEDEX alebo Iné spôsoby voľne do 5 dní.

Popis:

Vstupné Napätie: AC95V-245V/50Hz Príkon: 50W (magic ball:15W,UV:12W,Blesk:20W, 30mW Červený Zelený laser) Svetelný Zdroj: 5x3W UV Svetlo 15W O-sram 4in1 RGBW LED 2x10W Strobe Light 30mW Červená Zelená Laserové Svetlo DMX Kanál:DMX512,14CH Štyri režim prevádzky:DMX512,Master/slave,Auto-run,Zvukovo aktívny Stmievanie:0~100% super plynulé stmievanie Blesk: 20t/s Veľkosť Produktu: 21x11x17cm Hmotnosť: 0.88 kg

Balík obsahuje:

1pcs Kaleidoskopu Laserové Svetlo 1pcs Príručka knihy 1Pcs, Napájací Kábel 1Pcs Diaľkové Ovládanie

Malé Ryby Viac Pozornosti

1.Uistite sa prosím, váš prijímač adresa potvrdená v www.tantra-egypt.sk je použiť pre túto objednávku. 2.Naše Produkty sú všetky tovar, elektronika. Takže sú fragil produkty. Dali sme fragil poznámky na každý balík. Prosím, uistite sa, že balík je dobre pred podpisom prevziať tovar. Ak balík alebo tovaru je zničený badlly pri preprave, prosím, fotografovať, ako záznamy a odmietnuť prijať ich a kontakt kuriérom alebo predávajúci, na prvý krát. 3.Všetky naše tovaru 1-3 roky záruku kvality, ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou tovaru, nás prosím kontaktujte na prvýkrát, budeme sa snažiť vyriešiť ich do svojho uspokojiť. Máme profesionálne inžinier a sme venovať viac pozornosti venovať po službe. Takže naozaj sa nemusíte obávať sa ho. 4.Sme eagering získať 5 hviezdičiek spätnú väzbu, to je veľmi dôležité pre nás. Nenechávajte negatívnu spätnú väzbu skôr, kontaktujte nás na vyriešenie problému. Podnikanie je obtiažnosť pre nás a dúfame, že môžu zákazníci získať uspokojiť tovaru a služieb, ako mať zlú náladu. 5.Všetky ceny sú zahrnuté náklady na dopravu. Zasielateľ sa počíta podľa www.tantra-egypt.sk systém priamo. Takže ak si myslíte, že zasielateľ je príliš vysoká, prosím kontaktujte predajcu na kontrolu a dostať čo najnižšie ceny. 6.Ak zistíte, že vaša krajina nie je možné doručiť, prosím, kontaktujte predávajúceho skontrolovať a ponúkajú konečné náklady.

Štítky: loptu disco, led blacklight veľa, aurora vzor laser, gobo, dj laser, laserová show, dj, ultrafialové, ovládanie dmx, led par, gobo mieste.


( 0 Hodnotenie )

Počet