Thrisdar Diaľkové Ovládanie 10W RGB LED Lúč Pinspot Fáze Svetlo Svadobné Party Track Pozornosti KTV Bar Disco Show Zrkadlo Loptu Svetlo

€14.04


Thrisdar Diaľkové Ovládanie 10W RGB LED Lúč Pinspot Fáze Svetlo Svadobné Party Track Pozornosti KTV Bar Disco Show Zrkadlo Loptu Svetlo

Typ položky: Full-farebné RGB Úzky Lúč Pinspot Fáze Svetla Napätie: AC100-240V Funkcia: Full-farebné, Auto Materiál: Plast Svetelný Zdroj: 3IN1 10W RGB LED Veľkosť: 18*7*11 cm Čistá Hmotnosť: 0.6 kg Táto LED high power stage svetlo je jednoduché nastavenie a používanie. Lampa shell je odolnosť proti nárazu a oteru. Veľmi ľahký vysielací objektívu a vysoká svietivosť LED je skvelý svetelný efekt pre vás strany; Použitie Na KTV, Domáce párty, Kluby, Stage Balík v cene: 1 X 10W LED RGB Fáze Svetlo, 1 X Diaľkový ovládač, alebo Nie, Diaľkové ( Batéria Nie je Súčasťou balenia ) Prísť s vzdialený iba vtedy, ak ste objednávku lampy s Diaľkovým ovládačom.

Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako je PayPal, platobné karty,

(bankové prevody a Western Union). Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.tantra-egypt.sk, a nebude

vydané až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša adresa MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci 30-60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a odpovieme vám čo najskôr. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, Sme Sa rozhodnete loď vašej položky, najrýchlejšie dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vrátenie peňazí alebo výmenu. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: led pinspot, krajina strany svetlá, sedieť na mieste, dmx li, dj laser, dj, dj mixer, papier disco, dj led, akai dj controller.


( 1 Hodnotenie )

Počet