Poťahy gauč pevne zabaliť all-inclusive protišmykový výkres tvare L rohová sedačka kryt elastické gauči kryt 1/2/3/4 Sedačková

€2.89


Detaily produktu: Balík Zahrnuté: 1pc gauč kryt Prosím opatrenie pohovke patria opierky na ruky , potom si vyberte veľkosť. Ak nechcete opatrenia zahŕňajú podrúčky , pohovka kryt bude menšie ako pohovke . Veľkosť: Single-sedacia súprava krytu: vhodný na gauč veľkosť 90-140 cm Dvakrát sedacia súprava krytu: vhodný na gauč veľkosť 140-185 cm Troch-sedacia súprava krytu: vhodný na gauč veľkosť 190-230 cm Štyri-sedacia súprava krytu: vhodný na gauč veľkosť 235-300 cm Platné pohovka: Armless gauč,lakťová opierka gauč, L-shaped gauč, Sectional Sofa Výkres alebo Rohová sedačka musí musieť kúpiť 2 gauč kryty,veľkosť je závislá na dĺžke línie AA a BB alebo CC napríklad:AA=200 cm, BB=160cm,môžete si kúpiť 1PC tri miestna pohovka kryt a 1PC dve miestna pohovka kryt Láskavo Pripomienky: 1.Ručné meranie 1-4cm chyba je prípustné 2.Nepoužívajte bielidlá a opláchnite rovnaké/podobné farby 3.ak chceš inú veľkosť,prosím, kontaktujte nás 4.rýchla doprava, doprava zadarmo nie znamená nie je potrebné venovať zvýšenú Custom 5.vzhľadom na dlhé vzdialenosti prepravu problém ,produkt bude trochu kryt výrobku tak nie je plochý, ako obrázok,ale nemá vplyv na použitie Ako nainštalovať: Postup 1: Pozícia slipcover nad gauč s štítku na zadnej Kroky 2: Vytiahnuť tkaniny rovnomerne cez gauč a zatlačte biela huba valce v priestoroch medzi vankúše, tvoriacich cov er na gauč a vedenie tkaniny pevne Kroky 3: Tilt gauč hore a nájsť elastické väzby. Vytiahnite dopredu a späť väzby spolu pevne a kravatu. Vytiahnite strane väzby spolu a pevne Kroky 4: Dať gauč dole a pll kryt pevne, ťahanie akýkoľvek prebytok tkaniny, na zadnej Kroky 5: Užite si novo coverd gauč! detail produktu prezentácia

1) akceptujeme Alipay. Západ Únie. TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť. najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia. prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely. budeme si vybrať loď položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní. je považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky. konkrétny dôvod na návrat. a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA. po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. PO Kupujúcemu a Predávajúcemu zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk. ALEBO. môžete sa rozhodnúť, že sa náhrada.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.tantra-egypt.sk!

Štítky: thea strany pozadie, gumové priechodky, 2in, tesla 220w punk auta, ružová notebook mliečne, ružový neon top tričko, ružový náhrdelník hodinky, ružový neon led svetlo, ružový neon funda s10, ružová nose krúžok falošný.


( 0 Hodnotenie )

Počet