S689 9x17x4 Guľkové Ložisko Otvorené ložisko mm antikoróznych ložisko špeciálne veľkosti Ložiska fishing cievky ložisko

€10.74


TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Model: S689 Otvorené

Trieda presnosti: ABEC-7

Ložiská Typu: Guľôčkové Ložisko

Ložisko Materiál Nerezová Oceľ SUS440

Lopta Materiál: Nerezová Oceľ SUS440

Pečať Typ: Kovový Kryt Tesnenia

Vnútorný priemer (D): 9 mm

Vonkajší priemer (D):17 mm

Šírka (B): 4 mm

ČO JE Z NEHRDZAVEJÚCEJ OCELE, LOŽISKOVÉ?

Nerezová oceľ ložisko je krúžok a rolling element materiálu sú AISI SUS440C nehrdzavejúcej ocele, ktorá je vákuum-ochladzovať a temperované. Nerezová oceľ ložisko má silnejšie hrdze a korózii, ako riadnych ložiskovej ocele.

Zvoliť vhodný lubrikant, protiprachový kryt, atď., môžu byť použité v prostredí -60 ° C ~ +300 ° C. Nehrdzavejúcej ocele hlboké drážky guľkové ložiská odolávajú korózii spôsobenej vlhkosti a niekoľko ďalších médií.

Tieto jednoradové guľkové ložiská majú rovnaké hlboké ložisko groove ako štandardné hlboké drážky guľkové ložiská vyrobené z oxidu chrómu (valivé ložisko) ocele a stupeň fit medzi ložiskom závod a lopta je veľmi vysoká. Nerezové ložiská sú široko používané vzhľadom na ich vysokú mechanickú pevnosť a nosnosť.

NOSNÚ KONŠTRUKCIU

Nerezová Oceľ Guličkové Ložisko=

+ Nerezová Oceľ Vonkajší Krúžok

+ Nerezový Vnútorný Krúžok

+ Nerezová SteelBalls

+ Kovové Tesnenia

RainDew Značky Príbeh

Ako profesionálny ložisko výrobcu a Ložisko Výrobcu v Číne. Spoločnosť bola založená v roku 2007, nachádza sa v DongGuan Číne. Má bohaté odborné znalosti v oblasti výroby rôznych guľkové a valčekové ložiská. Jeho automatické ložisko výrobné linky sú najviac rozšírené úrovni doma i v zahraničí, a produkuje 10 miliónov kusov ložisko ročne. Sme skontrolujte ložiská kvality, aby zabezpečili ich vykonávanie presne tak, ako je uvedené. To je dôvodom nášho ďalšieho rastu a úspechu. V roku 2010 sme založili naše guľkové ložiská distribútor obchodná spoločnosť urobiť export našich ložísk.

Štítky: 6200zz, Japonsko Kvality, 627z, gapless rotujúceho valca, 61800 ložisko, 20x42x12 ložisko, funadaiko jig, cievky tsurinoya, 6007 2rs, 145mm minnow.


( 1 Hodnotenie )

Počet