2020 Creality 3D vzdať sa 3 Ultra-Flexibilný Vymeniteľné Magnetické Stavať Povrch 3D Tlačiarne Vyhrievané Posteľ Kryt 9.25x9.25 Cm

€5.35


Popis produktu

UPOZORNENIE: Tento produkt je ohodnotený na používanie s CHKO vlákna IBA. Akékoľvek použitie s vlákna s vysokou zmršťovanie koeficienty môžu vyskytnúť poruchy alebo znížiť v magnetickej sily v priebehu času. To vám nebráni tomu, aby sa vytlačí z deformácie.

POZNÁMKA: Tento výrobok nie je na použitie s vysokou teplotou tlač aplikácie nad 70*C.

POZNÁMKA: dôrazne sa odporúča, aby utrite povrch s isopropyl alkoholom alebo inými reziduá, čistiace prostriedky PRED použitím, odstráňte všetky vonkajšie vrstvy filmu alebo prach, ktoré sa nahromadili po výrobe.

Jednoduché odstránenie 3D tlač platformu pre CHKO vihorlat a CHKO na báze materiálov. Ak ho chcete použiť, jednoducho stick dno plechu do vášho stavať doska miesto, a potom ju priložte hornú polovicu hornej časti magnetické nižšie a spustite tlač, olúpeme do top list s hotové výtlačky potom flex top list, aby model pop-off z stavať povrchu. Modul hornej dosky späť na miesto, a ste pripravení na kolo tlač.

Štítky: 3 vzdať sa, creality lcd, koncový kryt, anet a8 posteľ doska, tepelný blok kremíka, pás cnc router, creality povrchu, magnetické bloky f 3d budovy, vzdať sa 3 magnetické základne, magnetické hotbed vzdať sa.


( 1 Hodnotenie )

Počet