Tapety Youman 3D Non-tkané Hrubé, Ťažké Vinyl Rustikálny Vzor Faux Textúrou Tehlovej Steny Efekt Tapety Spálňa Obývacia izba

€23.29


Popis

Ma terial: PVC.

Položka Veľkosť: 9,5 m × 53 cm / Roll

Rozsah Použitia:Nábytok Nálepky,Pre Odvod Dymu,Pre Dlaždice,Okenné Nálepky,Wc

Samolepky,Pre Skriňa, Sporák,Pre Chladnička,Prepnúť Panel , Obývacia Izba, Spálňa,

Nábytok rekonštrukcii, TV joj, kaviarni

Vlastnosti : -Dobrá Lightfastness, -Eco-friendly , -Trvalé

VEZMITE PROSÍM NA VEDOMIE:

1, Farebné Tóny sa môže líšiť vzhľadom na rôzne osvetlenie v miestnosti.

2, Kúpiť dostatok kotúčoch v čase, uistite sa, že pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel.

3, klienti z Brazílie by chcel zaslať do express, Prosím, poskytnite mi svoje CPF alebo CNPJ Č. nižšie objednávky, ďakujeme!

Spätná VÄZBA :

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

1.Návrat podrobnosti o pravidlách:

Kupujúci môže získať čiastočné vrátenie peňazí, a aby sa položky(položiek), ak nie sú popísané, alebo vlastniť nejaké otázky kvality pri vyjednávaní priamo s predávajúcim

2.NÁVRAT POLITIKY:

Ak si chcete vymeniť položky prijaté, musíte nás kontaktovať najneskôr do 3 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

18897 Najpredávanejších

Štítky: nálepku kamennú stenu, 3d tehla, rustikálne kuchyne, led rustikálny, multi funkcia pravítko, plagát rustikálny, kúzlo palm, dom, zrubové, rustikálny stenu, rustikálny vinyl.


( 0 Hodnotenie )

Počet