Doprava zadarmo 500Pcs/Veľa Black Oganza Tašky 7x9cm Malé Svadobné Šnúrkou Darčeková Taška Prospech Prívesky, Darčeky Balenie Vrecia & Tašky

€17.49


Veľkosti Máme

Nové Módne 500pcs/veľa Malých Organza Tašky 7x9cm Svadobné Šperky, Perly Balenie Organza Darčekové Tašky S Šnúrkou

Vaša spokojnosť je náš výkon

Predpokladáme, že všetku zodpovednosť za tohto zoznamu

Položka Množstvo 500PCS /veľa

Položka Č.

Organza Darčekové Tašky 082

Položka Materiálov

Organza

Hlavná Farba

Biela,Čierna,Červená,Modrá,Zelená,Ružová,Oranžová,Béžová,Hot Pink...

Položka Cca Veľkosť

7x9cm

Položka Tvar

Obdĺžnik

Meranie Konverzií

1mm=0.0393 palec, 1 palec=25,4 očakávané mm

Položka Useage Nosenie Šperkov Korálky Charms Náhrdelníky Náušnice, Prsteň Príslušenstvo Candy Darčekové Balenie Displej

O Mieru

1.Pre organza taška a velvet darčekovú tašku,v ľubovoľnej veľkosti môže byť prispôsobený pre vás . Ak chcete tlačiť vaše LOGO , minimálne objednávacie množstvo je 500-10000pcs. Môžete nám poslať vaše LOGO A my sa vám naše najlepšie ceny podľa vášho LOGA farby.Ale Ak vaša množstvo je menej ako 500pcs ,cena sa bude drahšie.

2.Pre plastového vaku , min množstvo pre 9*15 cm je 50000pcs , pre väčšie veľkosti je 10000pcs.

3.Na Papier taška ,min množstvo pre tlač loga sa 2000pcs podľa našich zásob veľkosť .

4.Pre šperky balenia karty, min množstvo je 2000pcs ,to je pre náušnice karty,náhrdelník karty,šperky sady karty,náramok karty a vlasy príslušenstvo karty , na cenovku , min množstvo je 10000pcs pre vlastné logo.

Balenie Detail

Každú objednávku sa odosielajú pomocou Bublinkové obálky alebo multil ayer kartón . Chráni položky z poškodeniu počas prepravy.

Nákupný Proces

O Dopravu

1.Pre ruských zákazníkov ,prosím nechajte nám svoj správny názov (Meno a priezvisko)a podrobné adresu , alebo poštového úradu nemožno doručiť zásielku .

2.Väčšina našich balíky sú posielané POŠTOU leteckou POŠTOU do 3 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

3.Bežne pošleme zásielku prostredníctvom E-packet do USA,bude to trvať asi 7-20days pre príchod.

4.Čína Príspevok Letecky Zásielky zvyčajne trvá do 15-45 pracovné dni, aby sa dospelo. Presné dodávky dní sa líši v rôznych krajinách. Niekedy trvať trochu dlhšie , Vzhľadom na Miestne odoslanie alebo iných dôvodov . Môže to ide viac ako 20 dni ,za pochopenie dakujeme.

5.Niekedy my vám tovar poslať prostredníctvom DHL ALEBO FEDEX zadarmo, za niektoré krajiny v prípade, že objednávka je nad 100usd.(Ak pozemok je veľký objem ,nemôžeme to urobiť )

6. POZNÁMKA: Kupujúci bude zodpovedný za daní,ciel a iných poplatkov počas prepravy! Všetky položky by mali byť odoslané na www.tantra-egypt.sk overené adresu, pozrite si prosím starostlivo prečítajte si miesto v poriadku ,ďakujem !

Spätná väzba

Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme! :) Ak nie ste spokojní so produktov a služieb,prosím, láskavo kontaktujte nás pred odchodom akékoľvek negotive a a neutralfeedback. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. Ďakujeme! :)

Nové Módne 500pcs/veľa Malých Organza Tašky 7x9cm Svadobné Šperky, Perly Balenie Organza Darčekové Tašky S Šnúrkou

Štítky: oválne, dlhé štetec na gél, touken ranbu šošovky, tounge percing 20 mm, oválne zrkadlá amazon, touken chibi obrázok, tounge piercing bar, oválne moissanite 18k, oválne nechty 12 veľkostí, oválne náhrdelníky zlato.


( 1 Hodnotenie )

Počet