Pôvodný Xiao Youpin Qualitell Elektrické Komár Plácačka Nabíjateľná Ručné Stenu Hmyzu Lietať Zabíjanie Dispeller

€19.21


modname=ckeditor Pôvodný Xiao Youpin Qualitell Elektrické Komár Plácačka Nabíjateľná Ručné Stenu LED Hmyzu Lietať Zabíjanie Dispeller Láskavo Upozornenie:

Tento produkt je vyrobený Xiao Ekologické reťazca spoločnosti, nie je žiadny Xiao logo na produkt a balíček, vďaka za vaše láskavé understading. Popis: ▪ jednorazových položiek s dvojakým použitím, dômyselne kombinuje mosquito killer a komár lampa, podporuje manuálne komár zabíjanie, montáž na stenu inteligentné mosquito killer, a kombinuje útoku a obrany ▪ horné a dolné vrstvy sú bezpečnosť ochrana čistý vrstvy, a žiadne aktuálne prechádza, aby sa zabránilo nebezpečenstvu náhodný dotyk. ▪ Pri komár-odchytu je zapnutý režim v noci, to priťahuje komárov a zabíja komárov inteligentne, šetrí námahu a úsilie. ▪ Komáre sú citlivé na toto svetlo a sú bezpečné a neškodné pre ľudské telo. ▪ Zapnite komár odchytu režim, montáž na stenu base automaticky spustí elektrický komár prepínač, a komáre zhasne, keď sa dotknite čisté. ▪ Čisto fyzické komár ovládanie, efektívne a pohodlné. ▪ Tam sú 3 výstroj režimy, vypnutie, pohotovostného režimu, a komár režime. Vstavaný 1200mAh batériu, silnú výdrž batérie. ▪ Multifunkčné nabíjacej základne, nabíjanie a ukladanie sú správne. Špecifikácia: Značka:Qualitell názov Produktu:Qualitell Komár Plácačka model Výrobku:ZS9001 Výrobku materiál:PC Produktu farba:Biela veľkosť Produktu:450* 230 v * 28 mm veľkosť Balenia:455 * 235 * 45 mm Netto hmotnosť výrobku:251g hmotnosť Výrobku:567g kapacita Batérie:1200mAh Menovité napätie:DC 5V Menovitý výkon;2W Výstupné napätie:DC 3500V Množstvo:1 Výkonný štandard:GB4706.76 - 2008 GB4706.1-2005 Zoznam Balíkov: 1 X Qualitell Komár Plácačka

Štítky: pôvodné tripode xiao, chyba vrah, mi xiomi, xiao kvality ovzdušia mijia monitor, lietať catcher, Youpin, najlepšie komár, gadget xiao, 4k xiao yi, komár rakety.


( 4 Hodnotenie )

Počet