LED Vianočné Maske Svetla Do Masky Vianočné Svetlá Žiariace Masky Pre Mužov A Ženy Šťastný Nový Rok Maske Hračky Tváre opaľovací krém

€1.12


Design: svetelný dizajn s tlačidlo batérie

Plynulý Dizajn: fashion úst kryt je priedušný, ktorých reťazec je jednoduché nastavenie. To je mäkký a perfektne cez nos a ústa a skonštruovaný tak, aby bolieť vaše uši, ako elastické, alebo vytiahnuť uncomfortably ako primárneho stitched ucho slučky, a môže byť upravené tak, aby spĺňali väčšina dospelých alebo deti tváre.

Skvelý Darček: Naše bočný kryt vhodný na vianoce a halloween, tlačené s vynikajúcou vzory, je veľmi krásny a roztomilý darček pre priateľku, manželku, sestry, dcéra, mama, mládež, priatelia a milenca, ona prinesie väčšiu pozornosť a stať sa stredobodom pozornosti, keď ona dá na to.

Príležitosti: Ideálny na vianoce a halloween, maškaráda, mardis gras, party, ples, nočný klub, cosplay kostým party, svadobná hostina, divadelnej produkcie, tanečné party a pod., súčasne, Náš priedušná vlastnú tvár šatka je vhodná na Halloween, Vianoce a iné festivaly.

Veľkosť:22X14CM/8.66X5.5"

Package:1PC LED MASKA

Štítky: 12v led, led rgb, lampa led, e27 žiarovka led, žiarovka led, g4 led, 220v led, led pásy, lampa, auto led.


( 0 Hodnotenie )

Počet