4K 30Hz HDMI USB 3.0 Zachytávanie Videa Kompatibilné 1080P Live Streaming Video Hry Grabber Pre Windows Na OS X Operačný Systém

€16.84


ⅰ . Úvod

HDMI USB C zachytávanie videa karta s HDMI slučka, výstup má vlastnosti jednoduchá inštalácia, pohodlné nosenie, vynikajúci výkon a dobrú znášanlivosť. Ľahko zachytiť až 1080p60hz videa cez HDMI rozhranie, ako je napríklad Xbox, PS4, prepínače, videokamery, digitálne zrkadlovky, a pripojiť sa k Typu C zariadenia cez Typu C, kábel usb, ako sú notebooky, stolné počítače, atď. pre konečnú úpravu videa. Okrem toho, HDMI loopout funkcia robí, si môžete pozrieť video na veľkej obrazovke a užite si vyššiu vizuálne efekty. Je kompatibilné s Windows, Linux, MacOS X a inými systémami. Jednoduché pre živé vysielanie cez Youtube alebo Škubnutí.

ⅱ . Vlastnosti Produktu

★ Nie je potrebné inštalovať ovládač; stačí použiť 3-časť player plug and play.

★ Kompatibilné s Windows, Linux, OS X operačný systém.

★ Prenos a spracovanie audio a video je cez špecializované zariadenie, ktoré nezaberá CPU pamäť.

★ Vstupné a výstupné rozlíšenie podpora až 4K30Hz.

★ S HDMI loop výstup, užite si vyššiu vizuálne efekty.

★Flexibilné prispôsobenie viacerých oblastiach: vzdelanie, zdravotnú, konferencie, veľká obrazovka, IPTV streaming.

★3,5 mm audio output port pre prehrávanie zvuku cez port.

★USB-C port založené na UVC a kontrolu používateľských kont,vysoká rýchlosť prenosu port,nech vaše živé vysielanie na Škubnutí, Youtube, OBS, Potplayer a VLC ľahšie.pre

III. Balenie Zoznam

1×HDMI USB digitalizačné Karty

1 X Užívateľská Príručka

Iⅴ. Pripojenie a Žiadosti

1. Pripojte video zdroja s s našimi zachytiť kartu cez kábel HDMI, ako je napríklad Blu-ray prehrávač, audio/video prijímač, PS3, PS4 Xbox, atď.

2. Pripojenie vášho počítača s našimi zachytiť kartu cez USB C (USB kábla. Medzitým,môžete použiť kábel HDMI na loopout cez HDMI kábel,ktorý je video zdroj zobrazuje na vašom HDTV, displej, atď.

3. HDMI USB digitalizačné karty je založené na UVC (video class), UAC (audio triedy), štandardný, pls použiť 3-časť softvéru ak chcete otvoriť video zdroja na vašom počítači.

4. Odporúča softvér: OBS Štúdio,Potplayer alebo Amcap.

V. Nahrávanie softvéru prevádzky

Take "Potplayer" napríklad.(Iba pre vaše pozri,prevádzka kroky možno rôzne na inú verziu.)

1.Pravým tlačidlom myši 'Potplayer'→ otvoriť → vyberte "nastavenia Prístroja"

Kliknite na tlačidlo"Analógový TV",zvoliť správny obvod a audio zariadenie na digitalizáciu,potom môžete zvoliť "otvoriť zariadenie".

2.Pred capture video,môžete meniť nastavenia, ako je uvedené nižšie:Pravým tlačidlom myši potplayer→ Otvoriť → Nastavenia Prístroja→Screen Capture: Vyberte si správny kanál nastavenia.

3.Záznam videa

Kliknite pravým tlačidlom myši "potplayer"→ Video → Nahrávanie Videa → Nahrať Video (Vyberte súbor, miesto skladovania a nastaviť video parametre, kliknite na tlačidlo "Štart" pre záznam videa).

Upozornenie:

1.Tento produkt len podpora až 4K30hz,nepodporuje 1080P120hz a 4K60hz a vyššie.Pls skontrolujte rozlíšenie video zdrojom, pred použitím.

2.Prečo to nefunguje na mojom gopro? Zvyčajne je predvolené rozlíšenie gopro je 1080P120HZ alebo 4k60hz,pls, aby nastavenia pomocou vášho rozlíšenie výstupu na vašu gopro.

3.Prečo to len ukazuje rozlíšenie až 1440x1080, ale nie 1920x1080?Pls skontrolujte, či váš počítač displayer podporu 1920x1080,ak váš počítač nepodporuje, 1920x1080,potom si môže zachytiť video až 1440x1080 alebo nižšie.

4. Prečo tam je hluk v zachytiť video?

Pls pozrite a správne nastavenia zvuku počítača pred resording video.Na momre detail kroky,ísť do pls www.wiistar.com ak chcete získať viac podpory.

5. Si môžete stiahnuť Potplayer tu: https://daumpotplayer.com/download/môžete stiahnuť OBS StudIo tu:

Štítky: snooker stick, ms operačný systém, klobúk video hry, kalendár na stenu odtlačkový, iptv streamer, veľký video hry, bielizeň video hry, hdmi rtmp encoder, Mac OS X, hdmi / rtsp.


( 0 Hodnotenie )

Počet