Zelené Laserové Pero Vysoký Výkon 5mw 532NM Svetlý Lúč Ray Jediný Bod Astronomické Laserové Ukazovátko Pomocou 2 x AAA Batérie(nie include)

€6.61


Špecifikácia Materiál: Oceľ Laser Color: Green laser Prevádzky Napätie: 3.0~3.7 V, Napájanie: 2 x AAA batérie (Nie sú Súčasťou) Laserové Wave Dĺžka: 532nm Laserový Výstup: 5mW Skladovacia Teplota: -10~+50celcius stupeň Rozmer: 13,5 x 160 mm / 0.53 x 6.3 v (Dia. x L) Funkcie Tejto Zelené Laserové Ukazovátko je ideálny pre astronómiu, prezentácie, tutoriál a úrad stretnutie používať Zelené Laserové Ukazovátko produkuje jasne viditeľný zelený lúč, v tme úsporu Energie, odolné a spoľahlivé Zelené Laserové Ukazovátko Ľahko použiť, stačí stlačiť tlačidlo a potom môžete vidieť zarážajúce zelený lúč svetla strieľať ďalej. Svetlo môže poukázať na akékoľvek ciele, ako sú fotografie, tabuľa, video monitory a tak ďalej. Najlepšia voľba pre učiteľov, profesorov, lekárov, a tak ďalej. Jasne viditeľný aj v tme. Typ výstupu :Fixed focus, spojitý výstup a pracovný čas v priebehu 5 000 hodín Balíček 1 x Zelené Laserové Ukazovátko Pero (Batéria nie je Súčasťou balenia)

Štítky: laserové pero ukazovateľ, logitech červený laser, laserový ukazovateľ, laser, darksaber, laser úrovni, zelený laser, laser park, Mini Pero, vysoký výkon lasera.


( 1 Hodnotenie )

Počet