Bezdrôtový Ručný Mikrofón UHF Dynamický Mikrofón Systém 1/4 palca Zapojte Prijímač na Počítači Karaoke Konferencie DJ Svadbu v Kostole

€17.47


Funkcie:

Nízke P ower Čipy

Bezdrôtový ručný mikrofón použiť nízkym napätím a vykonávať 400mAh výkonné batérie, ktoré môže pracovať niekoľko hodín. Spoľahlivé signály, do 60 stôp, sa nemusíte starať o zvuk, ktorý sa má rezať a von počas používania.

Voliteľné UHF Pásma

Dlho-rozsah frekvencie - systém má 25 voliteľné UHF pásma, čo znižuje možnosť rušenia a strát. Prevádzkový rozsah a silné anti-zaseknutiu schopnosti 100-ft mikrofón.

Rozsah pôsobnosti

Keď ste na karaoke strany, DJ, svadobný hostitelia, kostoly, obchodné stretnutia, triedne aktivity, vonkajšie, alebo na scéne výkony, máte úplnú voľnosť.

Prispôsobenie Zariadenia

UHF dynamické ručný mikrofón 1/4 " plug Mini prijímač, takže môžete pripojiť tento systém s prenosným počítačom na nahrávanie.

Akustické Vlastnosti

Mikrofón je cardioid vyzdvihnutie vzor poskytuje teplé, hladký zvuk a rezy z nežiadúcim vonkajším hlukom.

Kvality S ound Prenos

Zvuk vysokej kvality prenosu, jasné hlasové a bez spätnej väzby, bez skreslenia. Tento ručný bezdrôtový mikrofón je určený pre spev použitie v live performance, zvuk, výstuže, a štúdiové nahrávanie.

Jednoduché Použitie

Plug and Play. Bezdrôtový mikrofón je ľahko pripojiť a hrať. Vloží prijímač do počítača, šál, stereo, zosilňovač, systém domáceho kina, mixér, a ďalšie hudobné zariadenia. To otvorí mikrofón a začne používať. Nie je potrebné párovanie alebo sa pripojiť na akýkoľvek iný spôsob.

Špecifikácie:

Typ: Bezdrôtový Ručný Mikrofón

Materiál: Kov

Farba: Čierna

Množstvo: 1pc

Veľkosť: 23*5 cm/9.05*1.97 v

Hmotnosť: 400g/14.11 oz

Package:

1* Bezdrôtový Ručný Mikrofón

1* Prijímač

Štítky: kamera ptz sdi, fotoaparát microfone, mic učiteľ, prosound uhf bezdrôtový mikrofón, hifi mikrofón usb, micro konferencie reproduktor, karaoke mikrofón ws858, bluedio bluetooth mikrofón, externý mikrofón bluetooth, dj mixer.


( 4 Hodnotenie )

Počet