24.75 palcový 25 palec 25.5 palcový 1 ks Elektrická Gitara Krk mahagón vyrobené ružové drevo Hmatník 22 Pražec 001#

€35.56


W elcome ak chcete Zobraziť svoje položky. Som vám poskytne najlepšiu položka na vás. Som novších na ebay. Tak som sa dať my všetci zákazník najnižšiu cenu a najlepšiu kvalitu. Získate rýchle doručenie a rýchlo responce. Všetky položky, ktoré budú kontrolované pre vás catrfully a skúška pre vás. Uistite sa, že dostanete položky v rámci najlepšom stave. Môžem vám zaručiť, že sa vám bude páčiť môj položka veľmi veľa. 1 ks Elektrická Gitara Krku, masívne drevo javor Hmatník rosewoodwood

Elektrická Gitara Krku Funkcie:

Krk Drevo: Mahagónové drevo

Hmatník Drevo: ružové drevo

Povrchová Úprava: Nedokončených

Stupnice, Dĺžka: 24-3/4 cm . ak potrebujete iné stupnice, dĺžka prosím, kontaktujte ma. môžete vybrať 25 palec 25.5 palec

matica šírka: o 42mm

Šírka na Päty: 56mm+-0.5 mm

Pražcov: 22 Nikel/Strieborná Pražce

Trám Rod Upraviť: na Čelníku alebo dnu

Pozrite sa na moje ďalšie položky! Montáž sady, struny, kolofónia, stlmenie, jemné tunerov, diely, príslušenstvo a oveľa viac ! Ak potrebujete , kontaktujte ma. Uvediem môj najlepší položky a služby na môj zákazník. Garantujem vám budú páčiť moje položky.

brid vložkou

Platby

Vážime si rýchle platby a tešíme sa, pomôže vám s vašimi hudobný nástroj potreby v budúcnosti.

Spôsob platby: prijať nasledujúce formy platby cez náš bezpečný systém:

■ PayPal (Visa, Master, American Express, Discover, Debetné, a to bankovým prevodom)

■ Kreditnej / West Únie

Úverové / West Únie:

Kontaktujte nás, ak sa vám páči v tomto spôsob, ako zaplatiť. Odporúčame vám paypal.

Pokladňa:

Po víťaznej položky v aukcii, alebo "Kúp Teraz" kúpiť, kliknite na Pokladni Teraz tlačidlo, ak chcete okamžite pokračovať v pokladni a platobný proces. Budete presmerovaný na našu tretej strany platobného systému. Prepravné Údaje

Návrat pre Vrátenie peňazí:

Ak nie ste úplne spokojní s nákupom, môžete sa vrátiť väčšina položiek do 30 dní od doručenia pre vrátenie cena položky (prepravné poplatky nie sú refundovateľné). Vrátil položka musí byť v pôvodnom balení a stave, ukazuje žiadne známky opotrebenia alebo zneužitím; inak vrátenie bude buď zamietne alebo 20% doplnenie stavov poplatok sa bude posudzovať. Odporúčame použiť spoľahlivého prepravcu poistiť balík pri návrate položky. Yinfente Music Store nie je zodpovedný za prepravné škody vráti.

Výmeny:

Ak ste zistili, že ste si zakúpili nesprávny tovar, farby, veľkosti, alebo jednoducho chcete inovovať na ďalšiu položku, prosím, kontaktujte nás . Môžete vrátiť balík v pôvodnom balení a stave na výmenu do 15 dní od jej doručenia. Kupujúci bude zodpovedný za návrat poštovné náklady, ako aj pravidelné poštovné a balné náklady. Doprava zdarma sa nevzťahuje na výmenu tovaru.

Škody Po Príchode / Nezrovnalosti:

Ak ste dostali poškodený alebo rozpor balík po príchode, oznámte nám do 24 hodín od doručenia a zachovať všetky pôvodné obaly (vrátane pôvodný poškodený okno). Budeme žiadosť digitálne obrázky škody/rozpor položka na odkaz, a usporiadať ZADARMO náhradné po prijatí obrázky. Podmienky Predaja

Tým, že nákup na eBay, súhlasíte, že všetky zyefxymyd Hudobný Obchod termíny a podmienky.

★ Som použiť dverí k dverám služby odoslať položku .Poplatky za doručenie, ako je uvedené v zoznamu (7 až 15 dní (v závislosti od umiestnenia)

Severná Amerika: USA, Európe: Nemecko, veľká BRITÁNIA, Írsko, Rakúsko, Belgicko, Dánsko, Fínsko, Taliansko, Luxembursko, Nórsko, Portugalsko, Španielsko, Švajčiarsko, Švédsko, Francúzsko, Ázia: Singapur, Malajzia, Thajsko, Filipíny, Indonézia, Japonsko, Južná Kórea, tchaj-wan & Hong Kong Oceánia: Nový Zéland, Austrália

★ Pošta air mail alebo podobné pre krajín uvedených nižšie. Expedičný poplatok je uvedené expedičný poplatok s aukcie plus ďalšie 30usd. Prosím, požiadať revidovaný faktúry pred platby.

Zvyčajne to trvá asi 8-15working dní. Ale to môže trvať až 35 dní v dôsledku pomalého zvyky v rôznych krajinách. Prosím, buďte trpezliví, ak sa rozhodnete pre tento spôsob dopravy. Na Blízkom Východe Krajiny. Argentína, Brazília, Mexiko, Peru, Panama, Čile, Kolumbia. Puerto Rico Holandsko, Turecko, Island, Cyprus, Česko, Maďarsko, Rumunsko, Poľsko, Rusko, Slovensko, Ukrajina.

★ Pre krajiny, ktoré nie sú uvedené, prosím, kontaktujte nás pred mieste cenovej ponuky

Medzinárodné Kupujúci vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane, poplatok za sprostredkovanie a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: krk strat, 22 pražec na gitaru krku, priechodky, elektrická gitara krku, cobre gitarové časti, figúrka rose, fander krku gitary, gl krku gitary, krku gitary, Krk, 3 string cigaru box gitara.


( 0 Hodnotenie )

Počet