Manuálna zubná Kefka SPLAT Krása Zdravie Ústnej Hygieny zubov zubné kefky a štetce na štetec monobunched eko produktov dentálnej nite jazyk čistení silikónových

€2.02


ŠPECIFIKÁCIE

OCHRANU PRED BAKTÉRIAMI

Jemná zubná kefka s iónmi striebra na starostlivosť o citlivé zuby. V riadku 6 farieb riešenia kefy pre citlivé zuby s mäkké štetiny.

Funkcie:

-2280 ultra-tenké, mäkké štetiny sú optimálne na čistenie zubného plaku a pracovať bezpečne na citlivé ďasná.

-Ióny striebra bránia rozmnožovanie baktérií v štetiny. **

-Ergonomický a non-slip rukoväť je pohodlná na použitie. Pre optimálne výsledky, používať Nové sensitive zubná pasta 2 krát denne, ráno a večer.

Užitočné fakty:

-Pred použitím, nová zubná kefka by mala byť umyť v teplej vode s mydlom.

-Odporúčaná životnosť zubných mesiac.

* Ióny striebra obsiahnuté v zložení zabrániť rozmnožovanie baktérií v štetiny.

Viaceré štúdie ukázali, že nano-častice striebra práce vo vzťahu k gram gramotnosti a baktérie. Výsledok závisí od viacerých faktorov-veľkosť, tvar, koncentrácia, plocha, nabíjanie, povlak. Na kmene s viacerých drog odpor, nano-častice striebra tiež dal pozitívny výsledok. protiplesňové činnosť Striebro tiež ukázal. Vedci analyzovali 44 kmene šesť rôznych druhov kvasiniek a zistil, že nano-častice striebra sa dá účinne potlačiť jeho rast. Rovnako ako v prípade baktérií, Striebro môže poškodiť bunkové membrány huby a porušujú prirodzený proces pôdy. Kto má zahrnuté striebro v zoznam základných liekov a koloidného striebra odporúča pre úpravu pitnej vody.

** Potvrdené EÚ testy. Zloženie Polyamid, polyetylén terepthalate, termoplastických elastomérov Zdarma Pre citlivé zuby Farba Žltá Veku 12 V Спопсоб aplikácie Pre dosiahnutie optimálnych výsledkov sa odporúča čistiť zuby po dobu 2 minút. Pred použitím opláchnite nové kefka v teplej vode mydlom. Počas používania obchodu kefa vo vertikálnej polohe s hore. Krajina Pôvodu NEMECKO

VZHĽAD KÓDU

Štítky: špáradlo, toothpast, prasa splat hračka, niti na zuby, Niť, niť zuby, splat hračka, zubná niť, zubná niť, prasa stres.


( 1 Hodnotenie )

Počet