Remienok na ruku Pre Veľkosť 6" 5.5" 5" 4.7" 4.5" 4" palec Športové prepravný Vak Prípade mobilného Telefónu, Pre iphone Xiao Huawei Telefónu Na Strane

€5.20


Remienok na ruku Pre Veľkosť 6" 5.5" 5" 4.7" 4.5" 4" palec Športové prepravný Vak Prípade mobilného Telefónu, Pre iphone Xiao Huawei Telefónu Na Strane

Vnútorná veľkosť odkaz:

veľkosť: 4.0"-5.4" 17 cm X 8,5 cm X 3,5 cm

veľkosť: 5.5"-6.3" 18 cm X 9.0 cm X 4.0 cm

Oblek Pre Všetky Telefóny

Funkcia: Priedušná, prenosné, Ľahké

Funkcia: Držte telefón a iných vecí, keď ste športy

Doprava:

Pošleme na váš produkt do 48 hodín v závislosti na vašej objednávky. Prepravná metóda podľa vášho výberu kuriérskej spoločnosti. Vo všeobecnosti. Nebudeme meniť kuriérskej spoločnosti. Ak dôjde k nehode. Budeme meniť kuriérskej spoločnosti. Prosím pochopiť.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb. Venujte prosím chvíľu nechajte nám Pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek. Radi vám urobiť to isté pre teba.

2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme poskytovať vám najlepšie služby.

Návrat:

1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami. Prosím, kontaktujte nás. Môžeme poskytnúť znovu odoslať alebo vrátenie peňazí.

2. Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu. Ak výmena nie je k dispozícii. Potom vrátenie bude vydané s pôvodnou spôsob platby.

Štítky: špirála ebenu, BL220, par telefón, puzdro lenovo s850, huwei y9, telefón žehlička, Pre Nokia 225, puzdro pre nokia 808, fialová samsung, reproduktor pre nokia c3, .


( 0 Hodnotenie )

Počet