Notebook Stojan S Nastaviteľnou Výškou Hliníkový Prenosný Počítač Stúpačky Držiak Na Prenosné Ergonomické Notebook S Nastaviteľnou Výškou

€5.00


62284 HOT PIN Popis

6 nastaviteľných uhlov: nastaviteľné výšky (6 pozícií) 5.5-15.5 cm zvýšiť prúdenie vzduchu a pohodlne sledovať, čítať, kresliť a písať.

Kompatibilné zariadenia: Vhodné pre 15.6-palca prenosné počítače / prenosné počítače a tablety, vhodné aj pre MacBook, iMac, iPad, Microsoft Surface Pro, Galaxy Tab, notebook, ThinkPad v spoločnosti Lenovo, Dell, HP, atď.

Skladacia a prenosný dizajn-uplatňovať a zložiť okamžite. Ľahko skladovať, zaberajú veľmi malý priestor; ľahko sa prenáša, môžete dať do batohu, alebo vrecka, ideálny pre použitie doma, v kancelárii, outdoor, cestovanie, škola, hotel, atď. To je skladacia a ľahký, a je ho možné previesť kdekoľvek.

Skvelý dizajn: CNC obrábanie eloxovaný hliník, zliatiny, sandblasting a drôtu, kreslenie procesu.

špecifikácia: Typ: Výškovo nastaviteľné notebook stojan

Materiál: hliníková zliatina

Nosnosť: 80 KG

6 Výškovo nastaviteľný rozsah: 5.5 cm 15.5 cm.

Použitie: Podpora 11-15.6 palcový notebook.

Package Zahrnuté:

1 x notebook stojan

Štítky: mäkké notebook tabuľka, leshp prenosný držiak, ženské notebook držiteľ, karta stúpacie, notebook podstavec stojana, k2 stojan, herný notebook, imac podporu, osobné počítače príslušenstvo, upraviť notebook stojan.


( 1 Hodnotenie )

Počet