4Pcs/Veľa Reverzibilné Mušelínu & Bavlna Baby Podbradníky Unsiex Detské Príslušenstvo Novorodenca Bandana Podbradníky Mäkké Batoľa Trojuholník Šatku

€5.95


Popis výrobku:

SUPER ABSORPČNÉ SLINY, PODBRADNÍKY, - 2 Farby Reverzibilné Baby Podbradníky . Chrániť & udržať vaše drooly/počiatočných dieťa suché zo všetkých driblovat a pľul ups. Č mor e mokré oblečenie!

ROZTOMILÝ & POHODLNÉ BABY ŠATKA PODBRADNÍKY - Moderný set 4 trendy unisex podbradníky. Neutrálne vzory vyzerajú skvele na chlapcov a dievčatá. Ultra pohodlné dizajn s dieťaťom v mysli. Vaše dieťa bude slintanie vo veľkom štýle!

NASTAVITEĽNÉ ZASKOČÍ MIESTO - 2 bez obsahu niklu zaskočí poskytujú rôzne veľkosti, ako dieťa rastie. Odporúčaný vek: od 3 do 24 mesiacov. Podbradníky zostať na mieste a vaše dieťa nebude môcť vytiahnuť je preč!

UNIKÁTNE DIEŤA SPRCHA DARČEKOVÁ SADA - Najlepší darček pre nové mamičky. "Tieto podbradníky sú úžasné. Sú štýlové, pohodlné a tak mäkké. Môj syn je čo najviac štýlový dieťa na dennú starostlivosť. Milujem ich!" hovorí spokojný mama. Mamičky milujú tieto moderné, zábavné a praktické podbradníky.

ÚŽASNÉ SLUŽBY ZÁKAZNÍKOM - Sme naozaj starostlivosť o každého jedného z našich zákazníkov. Nielen, že sú naše podbradníky vyrobené s láskou, ale ideme above & beyond s našimi starostlivosť o zákazníka!

Štítky: dieťa bavlna mušelínu, baby boy handričkou, handričkou novorodenca, štýlový bandanas, organické mäkké baby bib, náramok zlatej ruže, vojenské bandanas, bib kremíka, igbt mma, bib bavlna.


( 2 Hodnotenie )

Počet