Uxcell G3/8 Vody Elektromagnetický Ventil DC 24V N/C Normálne Zatvorené Rýchle Pripojenie Zásuvky Ventily

€6.08


Špecifikácia:

Materiál: Plast(Shell)

Režim Prevádzky: N/C

Teplota Kvapaliny: Menej Ako 100℃

Pracovná Teplota: Menej Než 50℃

Smer prietoku: Jednosmerný (Postupujte podľa Šípky na Ventile Tela)

Médiá: Čistená Voda, Voda, Nie je vhodný pre kyselinám a zásadám, hrubé, viskózne kvapaliny a všetky iné kvapaliny

Nainštalovať a Používať Pozornosť:

1. Voda elektromagnetický ventil vyberie na zodpovedajúce napätie a teplotu v závislosti na aktuálnej situácii pri výbere typu.

2. Pri inštalácii elektromagnetický ventil, médium smer prietoku musia byť v súlade so smerom šípky, ako je uvedené v telo ventilu ventil musí byť inštalovaná v horizontálnej potrubia beží. Elektromagnetický ventil cievka držať vo zvislej polohe, ventil nemôže byť kladený na miestach so striekajúcou vodou alebo úniku vody.

3. Prosím, nainštalujte filter obrazovky na vstupe koniec vyhnúť vdýchnutie nečistôt tak, že elektromagnetický ventil nemôže byť reset, vyplývajúce vo vode zavrie, alebo upchatý otvor.

4. Ak elektromagnetický ventil je uzavretý alebo blokované, prosím, otvor zhora štyri skrutky na čistenie vnútornej dutiny nečistôt.

5. Počas používania elektromagnetický ventil by mal byť pravidelne čistenie nečistôt na povrchu hnuteľného železného jadra a piest, tesnenia tesnenie by malo byť kontrolované v tom istom čase v odpojenie, poškodený by mal byť nahradený včas, keď našiel.

6. Pred inštaláciou elektromagnetický ventil, potrubia by mali byť vyčistené.

Package Zahrnuté:

1pc x Elektromagnetický Ventil

Štítky: flexibilné hadice zmiešavač, vzduch pneumatický ventil, elektromagnetický ventil 24v vákuum, vzduch vákuové ventil, zavrel elektromagnetický ventil 24v, Elektromagnetický, elektromagnetický ventil 24v dážď, 400 bar snímač tlaku, hadica zmiešavač, elektromagnetický valv.


( 0 Hodnotenie )

Počet