2020 MJ-DN50 G2 wc preplachovacieho ventilu

€7.44


Zobraziť produkt

Použitie výrobku a výhody:

Tento produkt výhodou je použiť tlakový rozdiel self-locking princíp, ovládanie pre viac malých, prietok vody viac veľkých, je existujúce medi ventil z nehrdzavejúcej ocele, ventily, že prchavé miesto. V súčasnosti má nastaviť súbor na juhozápade, východe Číny oblasti a chladiacich veží, ochrany životného prostredia, anticorrosion, chemický priemysel, solárne zariadenia, atď široko používané v oblasti, najmä pre vysoké a nízke vodné nádrže, vodné veže z úrovne vody automatické ovládanie, produkt univerzálne nastavenie funkcie, vhodný pre všetky druhy vodných nádrži veže rôznych uhlov inštalácie, získať všeobecné zákazníkom chvála.

1.Malé rozmery a môžu byť prispôsobené produkty pre našich zákazníkov

2.Pracovný princíp je JEDNODUCHÝ

3.Spoľahlivá kvalita

4.Nízke náklady

Vlastnosti produktu:

A, tesnenia vody, účinok je dobré, kompresie. S menšími plávajúce ovládanie lopty, ale môže prijať viac kvapaliny tlak. Tradičné rovno typ tesnenia všeobecné než 0,6 MPA tlak, tento produkt ako 1,3 MPA tlak.

B, prietok vody, vysoká účinnosť. Ako tradičné rovno typ tesnenia vody rýchlo, splash splash menej.

C, jednoduchá inštalácia, flexibilné úpravy. Môže byť inštalovaný v akejkoľvek nastavenie Uhla. Avirulent insipidity, bezolovnaté soľ, stabilizátor, môžu byť použité pre pitnú vodu.

D, odolnosť voči korózii, široký prispôsobivosť. V slnečnej energie, chladiacich veží, ochrany životného prostredia, nerezová, chemickom priemysle a v iných oblastiach rôznych stredné kontajnery používané značne, prispôsobivé ako tradičné kovové loptu plavákový ventil je široko.

Štítky: vypúšťací ventil, 2 spätný ventil, hygienické ventil, wc steny flush tlačidlo, bqlzr wc flush tlačidlo, float wc, DN50, wc kovové flush tlačidlo, kaspersky internet security 2020 kľúč, spätný ventil z nehrdzavejúcej ocele.


( 0 Hodnotenie )

Počet