Diecast Kovový Model Automobilu Hračka Die Cast Mini Vozidla Chlapcov Deti Darček k Narodeninám-orange

€3.30


Popis Produktu

Táto hračka bola testovaná CPSC akceptované tretích strán laboratórií. Všetky prešiel. Rozmer výrobku: 3.9"X 2.2"X 2". Pracovné časti patrí dvere, ktoré sa otvárajú a blikajúce svetlá & zvuky. Staré módny štýl vozidlá, osobné automobily.Diecast vozidlá a Klasické autá, pre vás, deti. Robustný die-cast konštrukcie, ktoré zvládne ťažkých hrať. Klasické Diecast Modely Áut, Pohybujúce Sa Vozidlo Hračky,Staré Modely Áut.

Položka Vlastnosti

Hudba a Svetlo - S svetlé auto svetlá a hudbu,naše vytiahnuť späť autá sú vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny materiálu,gumy a plastov.Atraktívne farby môžu upútať pozornosť detí po prvýkrát, čo sa na ne pozrieť.Spárované s hlasný zvuk auta rohy a svetlá tieto vtiahnuť deti do zábavy. VYTIAHNUŤ SPÄŤ & GO - Presuňte auto dozadu,potom pustiť,a automobilový bude bežať vpred.Stlačte tlačidlo auto nadol ručne,a to bude mať zvuk a svetlá sa rozsvietia.Batoľatá naháňa pohybujúce sa vozidlá rozvoj svalovej sily a zlepšenie chôdze flexibilitu. Bezpečný a Odolný - Vyrobený z bezpečnostných materiálov, tieto hračky sú bezpečné pre vaše deti a ich priateľov na hranie. Prenosná Veľkosť - Každé auto je len veľkosť dlane ruky,čo je veľmi vhodné pre dieťa je malé ruky chytiť a nosiť.Deti sa môžu hrať podľa themself na všetky časy. Multi-Rad & Klasické Modely - vynikajúce spracovanie dať do tvorby týchto áut nie len aby im hračky,ale aj umelecké diela, ktoré môžu byť použité na výzdobu svojej izby, alebo na stole.

Štítky: led offroad, rc, Model Auta, zobrazené ford fiesta, patrol y60, express van, diecast, shikamaru, tamiya mini 4 wd, 79mm.


( 0 Hodnotenie )

Počet