Volkswagen Mierke 1/32 Die-Odlievanie Mini Model Auta, 1967 Chrobák Žlté Odrazové Die-Odlievanie Vytiahnuť Späť Auta detské Hračky Zber

€6.97


Funkcie:

Vysoko-kvalitný materiál

Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitnej zliatiny zinku, plastov a gumy, takže je odolné a môže byť použitý na dlhú dobu.

Výtvarné spracovanie

Tento model auta, prijíma tvar retro vintage car, vynikajúce spracovanie, a dvakrát dizajnu dverí je tiež odráža, ako to je, čo je veľmi realistické.

S zvuk a svetlá

Po inštalácii 3 AG13 gombíkové batérie (nie je súčasťou), táto hračka auto môže ukázať, zvukové a svetelné efekty, ktoré je v noci chladnejšie.

Jednoduché použitie

Tento produkt prijíma pull-back metóda na napájanie. Tak dlho, ako auto je umiestnený na rovný povrch a vytiahol späť, auto sa môže pohybovať vpred po pustiť.

Široké uplatnenie

Tento výrobok má širokú škálu použitia. Môže sa použiť ako darček pre deti ako autíčko, alebo môže byť umiestnený v displeji okno ako model auta na displeji.

Špecifikácie:

Typ: autíčka

Materiál: zliatiny Zinku+ plast+ guma

Množstvo: 1 ks

Položka Farba: Žltá

Batéria Model: 3*AG13 tlačidlo batérie (nie sú súčasťou)

Veľkosť: 13*5.5*5 cm/5.11*2.16*1.97 palec(L*W*H)

Hmotnosť: 170 g/6oz

Balenie:

1*autíčka (batérie nie sú súčasťou)

1*balenie box

Balenie zoznam

1*autíčka (batérie nie sú súčasťou)

1*balenie box

Štítky: diorama dom, 132 model, nálepku volkswagen, jetta, diecast, shikamaru, model tamiya, model auta, tamiya mini 4 wd, 124 model.


( 2 Hodnotenie )

Počet