Auto Elektrické Chvost brány, výťah špeciálne pre Toyota Prius 2019 Jednoduchšie pre Vás na Ovládanie batožinového priestoru

€322.54


Auto Elektrické Chvost brány, výťah špeciálne pre Toyota Prius v roku 2019

* Prijatie novo vynašiel elektrický lapač zámok,máme aj plne upgrade na poliaci a kontrola poľa & zadné tlačidlo a ostatné časti, súčasti a tak ďalej. * Naraz môžete vybrať elektrické anti-štipka,noha-aktivuje funkciu majú extrémne skúsenosti životnosť auta

Produkty obrázok:

Popis produktu

1.Kontroly Podľa Pôvodného auta vzdialený,jeden stlačte tlačidlo opraviť všetky. Stlačte na diaľkovom ovládači open/close na chvost brány, môžete to urobiť jednoducho. 2.Tlačidlo v sedadla vodiča,Tlačidlo na chvost brány,ovládanie ľahko. Náš produkt má dve tlačidlá na ovládanie zdvíhania. Jeden musí byť nainštalovaný na konzoly a iné jeden musí byť nainštalovaný na chvost brány. Môžu kontrolovať zdvíhanie automaticky. 3.Smart vyhnúť núdzi,user-bezpečne. zatiaľ čo chvost brány sa zatvárajú,keď ju dotknúť prekážky(ľudí alebo vecí),bude to odrazí späť automaticky alebo zastaviť tam,tak vyhnúť sa ublížiť 4.Nastaviť výšku,user-friendly. Pamäť výška : používateľ nastaviť zadných dverí do vhodnej výšky a potom dlho stlačte tlačidlo. Budete počuť "pípnutie..pípne". To zvýši výška nabudúce. 5.Zvukový alarm,waring včas. pri zatvorte alebo otvorte chvost brány.to bude vysielať zvuk, aby vás vodič a poznať späť situácie, aby sa zabránilo poškodeniu alebo bezpečnostných rizík. 6.Inteligentné elektronické nasávania. Pri sacom indukuje truck bližšie, objaví silná absorpcia, aby sa zabránilo štrajk a hluku.

Produkt výhodou

Jednu nohu, aktivované funkcie (Voliteľné pridať $50)

Vyriešiť Aktuálny Problém

keď obe ruky držte vec a kľúč vo vrecku,uvedomíte si, že otvorenie batožinového priestoru pomocou nohy, v tej chvíli,keď to je daždivé ťažko,jeden z ruky nesie dáždnik,na druhej strane preprava tovaru,nie je to veľmi ťažká pre vás na otvorenie batožinového priestoru?......Okrem ruky,ako sa o nohy? Jednu nohu-aktivovaná extra hra je druh smart batožinového priestoru snímací systém bude identifikovať majiteľ vozidla pomocou diaľkového ovládača a potom zistiť, celý proces nohy hore-dole na otvorenie alebo zatvorenie batožinového priestoru automaticky.

Preventívne opatrenia:

Ak nemôžete potvrdiť, ak vaše auto sa hodí naše položky, pls štyri (Predné,zadné,otvorte kufor,) fotografie pre naše referencie. (Odporúčame vám, aby zákazník pošlite nám fotografie, pred nákupom.)

Štítky: elektrické chvost brány toyota, elektrický výťah batožinového priestoru, 20 prius, electr batožinového priestoru, ovládanie elektrické chvost brány výťah, predseda prius 2019, bmw gps, auto chvost brány, časti prius 20, suzuki swift sklo.


( 0 Hodnotenie )

Počet