Moderný Nábytok Do Obývacej Izby Ploche Nepremokavé Mramoru Tapety Vinylové Samolepiace Kontakt Papier Farbou Domova

€3.15


vitajte v našom obchode Po vstupe do obchodu, môžete získať kupóny, dúfam, že si môžete vziať svoje obľúbené produkty, prajem vám šťastný nakupovanie.

Poznámky : Milí priatelia, vzhľadom na nedávne epidémie, existuje príliš veľa parciel v poštách v rôznych krajinách. Po balík je prepravovaný normálne, logistika informácie môžu byť nájdené v krátkom čase. Prosím, buďte si istí, že v balíku môžu byť prepravované normálne, ale logistické informácie nemusia byť aktualizované v čase. V špeciálnych obdobia, môže byť zvláštne okolnosti. Ďakujeme za pochopenie. Uvádzame informácie o produkte:

Popis: * 1. Materiál: PVC * 2. Rozmery (rolka): 60 x 100 cm * 3. Hmotnosť: 170 g Poznámka: farba a veľkosť výrobku môže byť mierne odlišné. Balenie obsahuje: 1roll x Tapetu Funkcie zaujímavosti: * 1. Veľké veľkosti-23.6" x39.4" gray mramorové tapety roll. * 2. Nepremokavé a oilproof-PVC tapety je vlhkosť a olej odolný, ľahko utrieť, vhodný pre väčšinu hladké povrchy, ako sú kuchynskej linky, nábytku, notebooky, toaletný stolík zásuvky, remeslá, nočné stolíky, police, atď. * 3. Jednoduché použitie-stačí lúpať líniové a vložiť ho v tejto pozícii. * 4. Dekorácie-mramorový vzor tapety je tiež nástenné dekorácie kúpeľňa, obývacia izba, kuchyňa, atď. * 5. Trvanlivé-samolepiaci podklad, jednoduchá inštalácia, stabilné a rýchle, žiadne ďalšie nástroje, ktoré sú potrebné. O spätnú väzbu: Sme udržiavať vysoký štandard excelentnosti 5 hviezd, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame vás, aby ste nás kontaktovali bezprostredne pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.

Štítky: korenie trepačke, obývacia izba zdobiť, mens nábytok do obývacej izby, auto vynil, kontakt samolepka papier, film, vinyl, fialové mramorové dekor, podpora vinyle, lepidlo neon tapety, dekoratívne folie stromy.


( 0 Hodnotenie )

Počet