30*100 cm 4D Uhlíkových Vlákien Vinyl Wrapping Film Auto Samolepky A Nálepky Vodotesný Telefón Pokožky Kryt Auto, Motocykel, Auto, Styling

€2.89


Vlastnosti: * 4D uhlíkových vlákien vinyl * Vysoko kvalitný zábal film * Svetlé farby,úžasné vzor detaily * Lepidlo conformtable film * Špeciálne vyvinuté v spolupráci s bubliniek vzduchu release technology * odolný povrch proti Poškriabaniu * Uv stabilný stierka * Vysoká pixelov vzor tlač,nie fade,crack,olúpeme,ak sú správne nainštalované, * Ľahko zabaliť a odstrániť,nie je na škodu, aby vaše auto lak, * Vonkajšie 3 roky, Vnútorné 6 rokov záruka * Môžu byť použité na čokoľvek, čo má smoth povrchu * Špeciálne veľkosti sú k dispozícii, prosím, kontaktujte nás na špecifiká. Niekoľko tipov: * Zmerať svoje oblasť použitia a nákup najvhodnejšie množstvo a veľkosť,alebo sa obrátiť na nás opýtajte na návrh * Pripraviť správnu inštaláciu nástrojov predtým, než ste zábal * teplovzdušná pištoľ je veľmi užitočným nástrojom pri navíjaní krivky * Inštalácia efekt závisí od schopnosti inštalátor a skutočné modely

* pri objednávke: Veľkosť 1: 1 kus vinyl Množstvo 2: 2 oddelené kusy vinyl Nástroje možno budete chcieť vedieť: 1.Magnet Majiteľ:Fix vinyl na objekt, zatiaľ čo vy balenie 2.Cítil Stierkou :vytrieť bublina ľahko, ale zároveň to je užitočné pre ochranu vinyl film 3.Vinyl Cutter :Veľmi užitočné pre rezanie všetkých druhov tenký film alebo papier,ako je PVC filmu, vrátane car wrap vinyl ,steny papiera atď. Všetky nástroje, vyššie sú tiež predávané v našom internetovom obchode. O package: 1.Vzhľadom k nízkej cene,budeme prevaľovať až 2.Pretože čína príspevok neumožňujú package najdlhšia strana balíka je nad 90,tak sme sa znížiť ho aj kúpiť 2 alebo viac počítačov Výrobku Obrázku: sľubujeme všetky obrázky bol photoed tým, že nás naše skutočné vytlačené vinyl.

Platby:

1 . Prijímame rôzne platobné metódy, ako Alipay (ESCROW) , Western Union, atď.

2 . Prosím, aby platbu do TROCH dní po objednávku.

3 . Vaša Platba bude vydaný LEN po potvrdenie objednávky.

Doprava:

1 . Budeme posielať váš tovar v priebehu 1-3 pracovných DNÍ po overení platby a potvrdení objednávky. Vždy sa snažíme naše najlepšie lode tak rýchlo, ako môžeme, v prípade meškania, vás budeme informovať vopred.

2 . Dodacia lehota je asi 5-7 pracovných DNÍ od FedEx či DHL, nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok z dôvodu, aby každá krajina môže mať rôzne časový harmonogram na vlastné zúčtovania, ktoré môže trvať dlhší/kratší čas skontrolujte, či vaše produkty.

3 . V cena tovaru a prepravné náklady nezahŕňajú VZDIALENEJ OBLASTI POPLATKOV a IMPORT TAXS alebo akékoľvek iné dane. Sme si vyhradzuje právo na vzdialenej oblasti poplatok V prípade vášho dodacia adresa je FedEx či DHL vzdialenej oblasti. A Kupujúci je zodpovedný za dane(ak nejaké sú).

4 . Zvyčajne píšeme nižšiu hodnotu a označte produkty, ako "DAR" alebo "VZORKA", ktoré vám pomôžu vyhnúť alebo nižšie dane. Ak potrebujete plnú hodnotu na prepravný doklad alebo faktúru, prosím, dajte nám vedieť, pokiaľ uvedenie objednávku.

Spätná väzba:

1 . Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.ak sa vám páči tovaru a našich služieb,Prosím, dajte nám POZITÍVNA spätná VÄZBA a 5 HVIEZD .

2 . Ak máte akékoľvek problémy s tovarom, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred ochodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť riešiť problém,a dať uspokojivé riešenie.

Štítky: bicykel vinyl zábal, 3m 4d film, späť film pre iphone se, nepremokavé 4d uhlíkových vlákien vinyl, 4d vvivid uhlíkových vlákien vinyl zábal, uhlíkové vlákna 4d vinyl, film 6 4d, Späť film, Film, film x 4d.


( 0 Hodnotenie )

Počet