3D Creative Auto Dekorácie pre Fanúšikov Basketbalu Zadný Stierač Nálepky Roztomilý Strane Mávali Zadný Stierač Odtlačkový Nálepky, Auto Nálepky Dary

€6.20


3D Creative Auto Dekorácie pre Fanúšikov Basketbalu Zadný Stierač Nálepky Roztomilý Strane Mávali Zadný Stierač Odtlačkový Nálepky, Auto Nálepky Dary

Odrážky: 1、Hrať basketbal vzor,Ruky, Mával Zadný Stierač Odtlačkový Nálepky Vyzerá ako hrať basketbal,skvelý dizajn vyjadruje nekonečnú zábavu do vášho života,Vhodný pre basketbal milovníkov a fanúšikov Basketbalu

2、Ideálny pre darček,Dať priateľ dar,a pobavenie nudná cesta.

3、obojstranný tlačené, že satisfys všetky stierač smeroch,Vyrobené z PVC materiálu, odolné a ohybné,100% UV Tlač,s výrazným 3D efektom.

4、Package spojené s hákom slučky nálepka držať pevne,ľahko ovládateľný a odstrániť,,urob si sám vlastné osobné auto.

5、Univerzálnej veľkosti, ktorá je vhodná pre všetky typy modely áut, zadné sklo,môže byť tiež použitý ako nálepka pre domáce a kancelárske dekorácie.

Basketbal Séria auto dekorácie pre fanúšikov Basketbalu Zadný Stierač Nálepky ,Roztomilý Strane Mávali Zadný Stierač Odtlačkový Nálepky Vyzerá ako hrať basketbal

Popis:

100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné.

1. Hrať basketbal vzor,Ruky, Mával Zadný Stierač Odtlačkový Nálepky Vyzerá ako hrať basketbal,skvelý dizajn vyjadruje nekonečnú zábavu do vášho života,Vhodný pre basketbal milovníkov a fanúšikov Basketbalu

2.Ideálny pre darček,Dať priateľ dar,a pobavenie nudná cesta.

3.Obojstranný tlačené, že satisfys všetky stierač smeroch,Vyrobené z PVC materiálu, odolné a ohybné,100% UV Tlač,s výrazným 3D efektom.

4.Package spojené s hákom slučky nálepka držať pevne,ľahko ovládateľný a odstrániť,,urob si sám vlastné osobné auto.

5.Univerzálna veľkosť, ktorá je vhodná pre všetky typy modely áut, zadné sklo,môže byť tiež použitý ako nálepka pre domáce a kancelárske dekorácie.

Poznámka:arm materiál je PVC dosky, nie je nálepka, takže sa nemusíte obávať o ruku dekorácie veľmi malé a škaredé.

Špecifikácie:

Názov: Nálepky

Materiál: PVC

Funkcia: vysoká priľnavosť, vymeniteľné

Lepiaca páska veľkosti(cca.): slučky strane dĺžka 25 cm/9.84", háčik strane 10 cm/3.94"

Miesto inštalácie: auto zadné sklo

Vhodné pre: basketbal milovníkov,fanúšikov Basketbalu

Package Zahrnuté:

Auto zadný stierač nálepky x1

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Prosím, aby 0.5-2cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

• Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.• Všetky položky bude dodaný prostredníctvom Post Mail, ktorý zvyčajne trvá 15-35 dni, aby sa dospelo.• Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy (napríklad oboch krajín, zvykov, tranzitné stanice atď.), tiež bude mať vplyv mnoho faktorov, ako sú sviatky, počasie, atď, tak to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Ďakujeme za pochopenie o tejto záležitosti.• Dovozného cla, dane z pridanej hodnoty a iné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Krajina Čas Doručenia(Cez Post Letecky)

Platby :

• Prijímame Alipay, Západ Únie, TT, Bankový Prevod , QIWI Peňaženky, WebMoney , Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.• Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky• Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

• Spätná väzba od zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.• Prosím, nechajte 1 minútu na kontakt s nami PRED odchodom zlé spätnú väzbu, budeme riešiť problém pozitívne a urobiť všetko, čo môžeme, aby sme, aby ste spokojný• ak nie je žiadny problém s nákupom. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Naše úradné hodiny sú :- 9:00 do 18:00 (GMT +8) pondelok až piatok - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Čína), ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas holidaysOur Misiách:1. Ak chcete exportovať kvalitný tovar z orientu za priaznivú cenu pre vás.2. Práca so zákazníkmi s cieľom vybudovať svoj obchod .3. Ak chcete maximalizovať naše medzinárodné kupujúceho ziskovosti a konkurencieschopnosti.Prosím, príde čoskoro a navštívte nás znova!

Štítky: brazerss, basketbal auto, basketbal, auto nálepky, nárazník jeep patriot, 40 nárazníka, príslušenstvo basketbal, auto sniper nálepky, auto penis, heisenberg nálepky, biohazard auto nálepky.


( 0 Hodnotenie )

Počet