Fujifilm Instax Mini 11 Kamery Príslušenstvo Zväzku s puzdrom/96 Fotografie Album/10 Visí Foto rámček/5 Tabuľka Snímok/20pcs Nálepky

€16.32


Klasické Instax Mini 11 Instantné Fotoaparát Príslušenstvo Zväzky

Kúpiť príslušenstvo zväzku, dostanete najlacnejšie mini 11 zväzok, tam vonku! Tu môžete získať väčšinu užitočné príslušenstvo za najlepšie ceny! 1. Len fit pre instax mini 11 kamery užívateľov. [Dôrazne sa odporúča, väčšina našich zákazníkov, aby ktokoľvek, kto má instax mini 11 fotoaparát] 2. Mini 11 Prípade Taška je super roztomilý a vrchol je zdarma-open-close umožňuje vám fotografovať ľahko. Rámy na obrazy, foto album a film nálepky hranice smrekových instax obrázky z fotoaparátu. 3. Produkt farebná škála uspokojí vaše rôzne farby potreby. Ideálne ako gft. 4. Praktický dizajn a vynikajúce spracovanie, vysokej kvality, ľahký a extrémne odolný sú jedinečnosť instax Mini 11 Prípade.

Zabezpečenie Kvality

Všetky produkty sú z najvyššia možná kvalita zaručená factory. Zabezpečujeme každý z Instax Mini Kamera prípade vak je vyrobený z najlepších materiálov. Každý Instax Mini prípade taška je z najlepších spracovaní. Najprísnejšie výrobného procesu vám dáva vynikajúcu možné kvality.

Zaslúžite Si To

Top zaskočí off, takže si môžete vziať fotografie ľahko Vymeniteľné a nastaviteľné ramenný popruh je ideálny pre každodenné používa. Moderný vzhľad, praktický dizajn a vynikajúce spracovanie, ľahké a veľmi odolné

Záruka

Každá objednávka obsahuje minimálne 12-MESAČNÉHO starať-free zaručiť.

Instax Mini 11 Instantné Fotoaparát Prípade

Hladký pocit povrch pre prípad, poskytujú úplnú ochranu pre váš fotoaparát. aj mäkká mikrovlákna vnútorné dizajn nie poškriabaniu obrazovky, a absorbovať šok v rovnakom čase. Len fit pre instax mini 11 kamery užívateľov. Dôrazne sa odporúča, väčšina našich zákazníkov, aby ktokoľvek, kto má instax mini 11 fotoaparátu. Mini 11 Prípade Taška je super roztomilý a vrchol je zdarma-open-close umožňuje vám fotografovať ľahko.

Film Photo Album/Foto Snímok/Foto Nálepky

Rámy na obrazy, foto album a film nálepky hranice smrekových instax obrázky z fotoaparátu.

Foto Snímok/Foto Nálepky

Rámy na obrazy a film nálepky hranice smrekových instax obrázky z fotoaparátu.

Balenie Obsahuje

1 X Instax Mini 11 Fotoaparát prípade s nastaviteľný pásik -PU koža, spoľahlivé a odolné, mäkké mikro vlákno vnútorné poskytuje úplnú ochranu pre váš Fotoaparát 1 X Kniha Album (96 Vrecká) -Chráni vaše filmy z škodu a ušlý 1 X Kreatívnych Snímok Nastaviť [3 palce] (5 ks) 1 X Stenu Decor Visí Rám (10 ks) -Rámy pre najlepšiu fotografiu displej 1 X Filmu Dekor Nálepky Hraníc (20 ks) - Nálepky dekor filmy, aby boli živé.

FAQ

Znamená to prísť s všetko, čo obrázok znázorňuje?

Áno! Bol som veľmi ohromený všetko

Znamená to prísť s produkciou filmov alebo fotoaparát?

Č. Film, alebo Fotoaparát nie je zahrnuté v tejto sade. Zahŕňa nálepky rámy, že nosenie cez film, fotografiu, ale žiadny skutočný film.

Štítky: prejsť foto rámček, instax mini, keychain mini, pivo hodiny, filmu instax mini, fujifilm, micro camara, okamžité tlačiareň, mia fotoaparát na film, instax mini 9 filmu foto.


( 3 Hodnotenie )

Počet