2 Palcový 360 Stupňov Otočné kolieska Kolieska, Ťažkých Priemyselné Kolieska s M8/M10 x 25 mm so Závitom Stonky

€13.30


1.5/2 Palca 360 Stupňov Otočné kolieska Kolieska, Ťažkých Priemyselné Kolieska s M8/M10 x 25 mm so Závitom Stonky

Popis výrobku:

Názov produktu: Otočné kolieska Kolieska

Materiál: PU

Priemer drieku: M8/M10 x 25 mm

Kolieska priemer: 50mm

Šírka kolies : 24 mm

Inštalačná výška: 73mm

Farba: Čierna

Použitie: Široko používané na strane vozíka, nákupné vozíky, workbench, svetelné zariadenia, let prípadoch, zariadenia pre výstavy, Priemyselné zariadenia. Tiež môžete použiť na pohyblivý nábytok vrátane Detské postele, stojany, skrine, dollies,gauč, atď.

FUNKCIE:

Vynikajúca Kvalita Materiálu: Naše kolieska sú vyrobené z vysoko kvalitnej PU. Rotujúce vrchný prijíma dvojité ložisko dizajn, ktorý má silné nosnosti (jedno nosnosť 88 libier) a flexibilné rotácie. Držiak spodnej platni a uhol ocele sú lisovaných a zváraných s vysoko kvalitných oceľových plechov. Perličiek doska je vybavená vysoká teplota maziva a povrch je pozinkovaný.

S Blokovacím Brzdy: Dve kolieska má samostatný brzda, ktorá môže zablokovať volant a otočné zariadenie v rovnaký čas. Len stlačením brzdového môže účinne zastaviť pohyb koliesko a zabrániť zariadenia z pohybujúcich sa náhodou zranil ďalších. Zároveň uľahčiť vašu prácu, ale tiež chráni bezpečnosť seba a ostatných. Okrem toho sa jednoducho vytiahnuť brzdy jednoducho odomknúť a používať kolesá hladko.

Č Noising: mäkká PU kolieska je tlmenie nárazov a opotrebovaniu, ktoré môžu zabezpečiť,, že kolieska roll hladko a ticho, bez toho, krutý zvuk, a zabezpečiť, aby žiadne škrabance alebo značky sú ponechané na každom povrchu.

Balenie Obsahuje:

2/4 x Otočné kolieska Kolieska

100% Šťastný Služby :

1inch = 25,4 očakávané mm

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, dovoľte 1-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte v čase.

Štítky: ťažká ricínový koliesko, Koliesko, požičovňa vozíka, otočné koliesko, ženské kolieska, rim, rulety príslušenstvo, otočné koliesko, mecanum koliesko, koliesko ťažkých.


( 0 Hodnotenie )

Počet