Bioaqua vody, oleja, separácia Vzorec, Two-phase make-up remover, 150 ml

€4.91


Two-phase make-up remover dodávateľa, vody, oleja, separácia vzorec 150ml, je jemný čistiaci 2-phase liquid, ktoré jemne odstraňuje make-up (vrátane vode odolný) z očí a pier oblasti, bez porušenia kože. Upokojuje, zjemňuje, hydratuje pokožku viečok.

Vďaka two-phase štruktúru, v ktorej oleje obsiahnuté v tme vrstva účinne odstrániť pretrvávajúce make-up.

Obsahuje prírodný olivový olej a uhorkový extrakt, takže je ideálny pre suchú pokožku.

Olivový olej pomáha zachovať pružnosť pokožky, zvyšuje jej pružnosť, vyživuje a hydratuje. Obsahuje veľké množstvo vitamínov, ako a, e, b, d, k, ktoré majú veľmi priaznivé účinky na pokožku. Vhodný najmä pre suchú a vyblednutiu pokožky: drží vlhkosť po dlhú dobu, kým nie upchávaniu pórov, podporuje regeneráciu buniek pokožky a zabraňuje vzniku vrások.

Temná vrstva, obsahuje olivový olej, extrakt, efektívne odstraňuje pretrvávajúce make-up.

Svetlo vrstva je svetlo tonizujúci telový krém, ktorý poskytuje pleti pocit pohodlia.

Akcia:

-Jemné odstránenie make-up;

-Pocit čistoty, bez tuku film;

-Výživa a hydratácia;

0% alkoholu, prirodzené pH

Po aplikácii je pokožka stáva čistou a moisturized, bez pocit tuku.

Spôsob aplikácie: Shake fľaše, uplatňovať produkt do vaty a jednoduché masážne pohyby odstrániť make-up, venovať väčšiu pozornosť oblasti, s perzistentné make-up, umývanie s izbovej teplote vody. Na odstránenie make-upu z očí, priložiť vaty navlhčený na zatvorené oči na niekoľko sekúnd, potom jemne odstráňte zvyšky make-up.

Štítky: bioaqua kozmetické, baby pleťové masky, dvojité maska na tvár, biaqua, bioaqua maska, bioaqua očná maska, bioaqua krém na tvár, bioaqua na tvár, bioaqua kolagénové masky, bioaqua nastaviť.


( 1 Hodnotenie )

Počet