Bezdrôtové Servo Radič DIY Bezdrôtový Zameriavajú Zariadenie DIY Bezdrôtový PTZ Ovládanie joystickom

€22.00


modname=ckeditor

Doprava zoznamu:

1. Štyri-kanál servo radič riadiacej dosky X2

2. 100m bezdrôtového modulu X2

Video description:

http://v.youku.com/v_show/id_XMTQ1NjExNDUxMg==.html

Napájacie napätie: 5-7.4 V

(Predstavenstva sám vydrží 5-24V napätie, ale preto, že napájanie je priamo kormidlového zariadenia, a napájacie napätie všeobecného kormidlového zariadenia je 5-7.4 V, takže užívateľ sa len potrebuje napájanie podľa napájacie napätie riadiaceho zariadenia)

Prúd: 1A / jeden servo

(Servo radič sám potreby len o 30MA na energie, ale keďže napájanie tiež priamo disky, servo, napájací prúd musí zabezpečiť, 1A pre servo, tým väčší prúd, tým lepšie)

výstupný signál:

Frekvencia 50HZ, obdobie 20MS, šírka impulzu je možné nastaviť, maximálne o 0,5-2,5 MS, minimálne 1.5 MS, ktoré môžete ovládať kormidlového zariadenia na otáčanie od 0 ° do 180 stupňov, alebo 270 stupňov.

1. Reverzné napájania ochrana (len chrániť ovládaciu dosku, vzad napájanie nechráni kormidlového zariadenia)

2. Uhol impulzu šírka nastaviteľná

3. Káblové a bezdrôtové universal (môže byť použitý ako káblové rada, vysielací rady, prijímania rady)

4. S out-of-control ochrany (pri žiadny signál od štartovacej dosky je prijaté, servo, budú automaticky vrátené do centra)

5. Presnosť: 10 bitov (ktorý je, výstupný signál je rozdelený do 1024 bodov, a výstup riadnym servo radič je len 256 bodov, čo je 8-bit presnosťou)

1. Keď sa používa ako spustenie rada, spustenie doska môže byť pripojený aj potenciometer alebo rocker a kormidlového;

2. Keď sa používa ako príjem rady, prijímanie rady môže byť len zapojené do servo, a potenciometer je neúčinné, na prijímanie správnej rady;

3. Ak sa používa ako bezdrôtové ovládanie, nastavenie uhla gombík na vysielač rada pracuje a nastavenie uhla gombík na prijímač rady, je neplatný;

4. Nepripájajte servo na kanál, bez potenciometer.

Q & A

1. Prečo kormidlo jitter?

Odpoveď 1-1: Tento ovládač je servo radič s nastaviteľným šírka impulzu (uhol), maximálna šírka impulzu môže dosiahnuť 0.5-2.5 MS, a všeobecného 90-stupeň servo alebo 180 stupňov servo na trhu sa v dôsledku mechanického štrukturálnych obmedzenie môže dosiahnuť len o 120 stupňov alebo 200 stupňov. Pulse width potrebujú, môže byť len 1-2MS, takže ak servo je, trasie na hranicu uhol, prosím, upravte malý modrý gombík na palube proti smeru hodinových ručičiek, aby sa zmeniť šírka impulzu Nastavte na príslušný výstup.

Odpoveď 1-2: Ďalším dôvodom pre servo je jitter je nedostatočné napájanie prúdu alebo napätia. Tento ovládač má širokú napájacie napätie, ktoré môže byť napájaný 5-7.4 V. napätie by nemala byť nižšia ako 5V, a potom je aktuálny. Tam je prúd 1A, nepoužívajte suché batérie napájanie, suché batérie prúd je veľmi malé, nedá presunúť servo, to znamená, že ak sa chcete spojiť 4 serva, uistite sa prosím, že prúd napájanie má dostatočné množstvo 4A.

2. Môže servo radič ovládať vysoké napätie servo? Môžem ovládať 12V alebo 24V serva?

Odpoveď 2-1: Tento servo ovládač môže ovládať vysoké napätie, serva, a môže ovládať 12V alebo 24V serva. Vysokého napätia serva sú všeobecne napájaný 12V-24V, bežné serva majú tri drôty vysokého napätia serva vo všeobecnosti majú päť vodičov, tri sú signál drôty, a dve sú napájacie vodiče. Elektroinštalačné metóda je veľmi jednoduchá. Zapojte ho do riadiacej dosky podobne, a potom prívod 12V alebo 24V do napájací kábel z veľkých servo, tak, že nie je potrebné žiadne napájanie na ovládacom paneli servo. Vo všeobecnosti platí, že signál líniu tohto veľkého servo má výstup 5V , Tento výstup 5V napájanie ovládača.

3. Prečo LED1 blikať, keď bezdrôtovú komunikáciu je v prevádzke a je LED stále zapnuté?

Odpoveď: 3-1: LED1 je navrhnutý tak, aby indikoval, či bezdrôtového signálu, komunikácia je normálne počas bezdrôtovú komunikáciu. Keď bezdrôtovú komunikáciu je normálne, LED1 bude blikať. Ak LED1 nemá blesk, to znamená, že nie je komunikácia a č zástrčku. Keď je bezdrôtový modul sa používa, LED1 je vypnuté; a LED indikátor napájania indikátor. Ak je LED stále zapnuté, znamená to, že napájanie je normálne.

4. Ak kladné a záporné póly napájania sú obrátené náhodou, bude doska napáliť? Bude horieť kormidlového zariadenia?

Odpoveď 4-1: chodu pripojenie napájania nebude napáliť doska a doska sa dodáva so spätnou spojenie funkcia ochrany.

Odpoveď 4-2: Hoci zadnej strane pripojenie napájania nebude napáliť doska, ak servo je zapojený do dosky plošných spojov a napájanie je obrátený, to bude horieť, servo. Na zadnej strane spojenie ochrana chráni iba doska. Priame napájanie sa používa v minulosti, a kormidlového zariadenia budú spálené na zadnej strane.

5. Môže doska vstup 0-5V napätie signálu priamo na REKLAMU port bez pripojenie potenciometer?

Odpoveď 5-1: môžete priamo vstup 0-5V napätie signálu bez pripojenia potenciometer, ale musíte dávať pozor, že môžete len vstup 0-5V analógové napätie signálu, nie 0-5V digitálny signál (štvorcová vlna, intenzita).

Štítky: klávesnica ptz, signstek fm vysielač, lietať ovládač, ptz, 4k kamera ptz, strmeň folow zameranie, ovládač pc, klávesnica ps2, bezdrôtový gamepad, servo.


( 1 Hodnotenie )

Počet