GKFLY Pro Krátke Ochrana Obvodu Smart Klipy Pre Skok Starter Top Batérie Kábel Pre štartovacie Zariadenie

€9.82


GKFLY Pro Krátke Ochrana Obvodu Smart Klipy Pre Skok Starter Top Batérie Kábel Pre štartovacie Zariadenie

Päť Hlavných Funkcií: 1.Anti Krátke spojenie ochrany:Pripojte červený klip s čiernym klip, keď je napájanie zapnuté,Bez poškodenia,bez iskru 2.Anti-Nad-absolutórium ochrany:Nízke napätie štart,LED bude blikať na frekvencie 1HZ ak napätie je nižšie 10.5 V 3.Anti-reverse charge ochrany:Po aute sa začal,Anti-reverse charge prúd je menej ako 1A 4.Anti Reverznej polarity ochrana:Storno súvislosti s Negatívne a pozitívne konci zvieracie a batérie terminál,Žiadne poškodenia, žiadne iskru 5.Proti Vysokej Teplote Začiatok:Keď teplota skok starter je vyššia než 80 Celzia,inteligentné kábel bude brániť toku prúdu,na ochranu skok starter Inštrukcie: 1.Pripojte červený a čierny batérie klipy na pozitívne a negatívne z autobatérie. 2.Vložte konektor batérie klipy do začiatku zásuvky začať výkon. 3.Zase auto tlačidlo štart prechod na štart auto. 4.Ak auto nemožno spustiť, otočte kľúč po niekoľko sekúnd, kým sa začali úspešne. 5.Potom vytiahnite skladovanie batérie zástrčka od začiatku napájania a odstrániť klip z auto batérie. Detaily Produktu: Veľkosť: 37cmx7.5cmx1cm Hmotnosť:145 g

O Objednávkach: 1. Prosím, zanechajte Úplnú adresu a meno pri vytvorení objednávky (drop-poštovné potrebné revidovať adresu v každej objednávke). Poštovné A Doručenia: 1. Zvyčajne zasielame svoj pozemok sa do 24 hodín (v pracovné dni. 2. Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 40 pracovných dní. 3. Čas dodania závisí od destinácie a iné prepravné alebo vlastné faktory, to môže trvať až 60 pracovných dní (Brazília môže trvať 90 dní, najviac). 4. Máme loď každej objednávke Číslo zásielky, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke. Spory A Spätnej Väzby: 1. Keď je nejaký problém o vašej objednávky, prosím, kontaktujte nás najskôr, namiesto otvorenia sporu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu. 2. Ak ste zvyknutí na dovolenku negatívnu spätnú väzbu, prosím, nie kúpiť akýkoľvek výrobok v našom obchode. Záruka a Cuarantee: 1. 12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou! 2. Môžete sa vrátiť akéhokoľvek výrobku za plnú náhradu v roku , dokonca aj tie, v perfektnom stave, ako dlho, ako vám ho poslať späť a zaplatiť spiatočnou adresou. Iné politiky, ktoré: Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Ale budeme sa snažiť pomôcť vám jasný ciel.

Štítky: jumper vedie, auto skok starter, začiatok obvodu, Vysoký Výkon, poistka kábel batérie, starter auto káble, skok starter, starter drôt, xiaimi skok starter, batérie kábel rozšíriť.


( 0 Hodnotenie )

Počet