NIE JEDNÉHO PREDAJ, Príplatok za SINOSMART 8 core CPU 9/10.1 palcový vodičov prehrávač, RCA výstup, funkcia

€11.74


Ďakujeme, že ste si vybrali SINOSMART, profesionálny dodávateľ auto v palubnej doske auta GPS navigácie prehrávač, parkovacia parkovacie kamery a DVR. Máme po-predajný servis centrum vo veľkej BRITÁNII a Rusku. Ponúkame zmesi objednávok a veľké zľavy pre maloobchodníkov a veľkoobchodníkov. Spolupracujeme s mnohými stálych zákazníkov z Európy, Južnej Ameriky, Ázie a Austrálie. Vitajte, kontaktujte nás na e-katalóg a dlhodobej spolupráce.

Naša záruka na výrobok je jeden rok a životnosť čas. Ak nám poskytnete 5 star spätnú väzbu a zdieľať fotografie na www.tantra-egypt.sk, budeme rozšírenie záruky na 2 roky.

Príplatok odkaz pre SINOSMART 32EQ vodičov prehrávač, RCA výstup funkcie, nemôže byť odoslaná samostatne. Musíte objednať s SINOSMART 8 core CPU Automobilovej navigácie GPS player.

POZNÁMKA: 9.7 palcov Tesla Štýl vertikálne obrazovky nemôže podporu funkcia výstupu videa. To nie je jediný predaj odkaz, prosím kúpiť spolu s Auta GPS Navigácie hráč na nasledujúcu fotografiu odkaz:

Osvedčenie o SINOSMART

SINOSMART je registrovaná ochranná známka v hlavnej obchodnej oblasti sveta. Všetky SINOSMART výrobky sú vyrobené podľa kvality a bezpečnosti štandardu USA a Európskej Únie.

Pôvodné zobraziť

Štítky: zrkadlo multimediálne, fotoaparát sinosmart, zrkadlo nissan pathfinder, auto magnetofón, android panel obrazovky, canbus honda civic, audi a4 b8, záložný fotoaparát, autorádio ssangyong korando, 2011 kia optima, android prístrojový panel.


( 3 Hodnotenie )

Počet