Automatické Vlasy Braider Ženy, Dievčatá DIY Účes Twist Pletenie Elektrický Nástroj Módne Vlasy Buchta Maker Vrkoč DIY Nástroj

€6.30


Automatické Vlasy Braider pre Ženy, Dievčatá DIY Účes Twist Pletenie Elektrický Nástroj pre 3 Pramene Väzbe Navi Stroj

Funkcia:

1.Je to nový módny vlasov pletenie nástroj, vytvoriť svoj vlastný účes pomocou niekoľkých jednoduchých krokov, úplne automaticky a pohodlne, zadarmo vám z času na plytvanie.

2.S týmto automatické vlasy, vrkoč nástroj, len 6 jednoduchých krokov. Postup: 01 rovnomerne samostatné s príslušenstvom, tri pramene vlasov; 02 fix tri rovnaké vlasy na tri háčiky v prednej časti vrkoč; 03 vytiahnite háčik do dlhej rúrky z nižšie; 04 vlasy háčik do hákom vrkoč; 05 štart spínač, štart Vrkoč; 06 Chytiť pletená bič a zviazať gumičkou na chvost v pohode.

3.Poháňané 3 AA batérie(nie je súčasťou), ktoré vám poskytujú trvalý VÝKON krútiť vlasy.

4. Šetrite svoj čas a peniaze .Tento vlasový styling nástroj je veľmi vhodné pre HOBBY použitie , šetrí váš čas a peniaze z kaderníctvo.

5. Ideálny pre dievčatá a ženy.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Veľkosť: 400 X 310 X 20 mm/15.75 X 12.2 X 0.79"

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Automatické Vlasy Braider Auta

Štítky: vlasy twist, diy vlasy pin, vlasy priadza, octonauts deti oblečenie, Účes, bumpit vlasy buchta maker, Braider, braider vlasy, vrkoč zariadenia, oblečenie ladys deti.


( 1 Hodnotenie )

Počet