E-13 Športové Smart Hodinky Mužov Vlastné Dial plne Dotykového Displeja Vodotesný IP68 2021 Nové Smartwatch pre Android IOS Fitness Hodinky

€24.40


Hlavné Parametre:

hodinky UI jazyk: Čínština, angličtina, japončina, kórejčina, Japončina, nemčina, španielčina, francúzsky, taliančina, portugalský, arabčina, Hindčina, poľština, ruština, holandčina, turečtina, Indonézsky, česká APP a správy push podporu jazyk: Čínština, angličtina, japončina, kórejčina, Japončina, nemčina, španielčina, francúzsky, taliančina, portugalský, arabčina, Hindčina, poľština, ruština, holandčina, turečtina, Indonézsky, česká Dotykový displej: plne dotykový Remienok šírka:22 mm

Hlavné Funkcie:

Motion tracking: Vzdialenosť / Kalórií / Postup / multi-sport mode / Stopky Zdravia sledovanie: 24-hodinové nepretržité monitorovanie srdcovej frekvencie / monitorovanie Krvného tlaku / kyslíka v Krvi, monitorovanie / Spánku monitorovacie správy upozornenie:Hovory, SMS, Wechat, QQ, Facebook, Twitter, WhatsApp, Riadok, Instagram, Snapchat, Skype a pod. Funkcia Bluetooth: Bluetooth ovládanie kamery / Bluetooth ovládanie hudby IP68 vodotesný: nie je k dispozícii pre nosenie počas umyte ruky, plávať, v daždi, atď. Nepoužívajte ho, keď si horúcu sprchu/kúpeľ alebo sauna ďalšie funkcie: Jas / Budík / Sedavý pripomenutie / Nájsť telefón / Nájsť hodinky / Počasie/ Stopky / Zdvihnite ruku na zosvetlenie displeja , atď.

Poznámka :

Prenosné zariadenia, monitor ľudskej činnosti prostredníctvom elektronických snímačov. Oni sú na úrovni spotrebnej elektroniky. Je to normálne, že určité odchýlky. Zdravotné výsledky skúšky hodinky sú len pre referenčné účely, a nie môže byť v porovnaní s zdravotníckych zariadení. Keď sa na hodinky, je umiestnený na povrchu objektu, tam bude srdcovej frekvencie / krvný tlak a iné výsledky testu. To je normálne a nie produkt vady.

Štítky: smartwatch, ary hodinky, smart home, aliang pánske hodinky, amazfit os, mužné hodinky, hodinky, hs6620d smart hodinky, lige smartwatch ženy, muži hodinky.


( 4 Hodnotenie )

Počet