CAIUL PU Kožené Fotoaparát Prípade Fujifilm Instax Mini70 Módne Retro Pokrytie Okamžitých Fotoaparát na Film Taška S Popruhom cez Rameno

€12.40


.CAIUL PU Kožené Fotoaparát Prípade Fujifilm Instax Mini70 CAIUL snaží vytvoriť sofistikované brašna a fotoaparát periférne produkty, a má svoju vlastnú značku. CAIUL výrobky sú nielen vysoko kvalitné, ale aj elegantný vzhľad, ktorý môže priniesť dokonalý pôžitok z vás, ktorí radi fotografujú. ÚVOD Značka: CAIUL Štýl: PU koža brašna ochrany taška pre fujifilm instax mini70 Materiál: PU materiálu, Veľkosť: Mini70 vyhradená package Farba: Biela/Hnedá/Svetlo modrá/Čierna/olejomaľba/Black flamingo Vhodné pre model fotoaparátu: Fujifilm Instax Mini 70 POPIS PRODUKTU ---Pomocou vysoko kvalitnej PU materiálu, dobrú kvalitu a dlhú životnosť a môže chrániť váš fotoaparát dobre. ---Odnímateľný fotoaparátu kryt pre jednoduchú inštaláciu a odstránenie. ---Nastaviteľný a odnímateľný ramenný popruh dizajn, ktorý môže byť upravená, aby zodpovedala rôznych výšok. --- Elegantné a svieži vzhľad, aby vám lepšie skúsenosti, nech sa zamilovať fotografovanie. Bezpečnostné OPATRENIA 1, Vzhľadom na ručné meranie, nechajte 1-2 cm chyba merania. 2, Pretože streľba zariadenia, svetla, uhol a kontrast displeja sú rôzne, tam bude nejaký farebný rozdiel, čo je normálne.Ale garantujeme, že štýl a vzor výrobku je presne také isté. 3, balenie obsahuje: 1 x kamera prípade, + 1 x ramenný popruh (nie vrátane kamery).

Štítky: instax mini, taška na fotoaparát popruh, caiul instax, retro 6 brašna, dsla brašna, instanx mini 9, retro skateboard taška, fotoaparát instamax, filmu instax mini, film fujifilm instax mini.


( 0 Hodnotenie )

Počet