(1pc/lot)Top Predaj op19 opal hamsa prívesok šperky so 925 sterling silver/gold reťazca opal hamsa náhrdelník pre darček, doprava zdarma

€9.62


Názov: (1pc/lot)Top Predaj op19 opal hamsa prívesok šperky so 925 sterling silver/gold reťazca

opal hamsa náhrdelník pre darček, doprava zdarma

Špecifikácie produktu:

Metel: 925 sterling silver (O reťazca/Box reťazca)

Dĺžka: 39 cm + 5cm predĺženie reťaze

Prívesok: Syntetický opál

Opal Veľkosť: 11*13mm

Farba: OP19

MIN: 1pc

Farba graf :

Tvar grafu :

Šperky Údržba:

Módne Šperky:

FAQ: 1.Otázka: Čo je syntetický opál? Odpoveď: Syntetický opál (GIA: Polymér Impregnované syntetický opál) je impregnované v laboratóriu, v celom roku a má podobné vlastnosti ako prírodný opál. Hlavný rozdiel s prírodnými opal je, že prirodzene sa vyskytujúci proces bol zrýchlil, v laboratóriu. Naše syntetický opál je krásna opal s dokonalým farebným dynamicity - odhalil krásu Precious Opal. 2.Otázka: môžete prijať OEM služby? Odpoveď: Áno . (s vaším dizajnom. tvar.veľkosť.atď.). 3.Otázka: Aká je záruka? Odpoveď: Výmena & Vrátenie Peňazí. a. 7 dní bez užívania a poškodeniu kameňa alebo náhrdelník. b. Väčšinu kvality výrobku nie je rovnaký s vzorka. c. Tovar nie je rovnaké ako poradie zoznamu. Vrátime iba v prípade, ak výmena nie sú k dispozícii. 4. Otázka: čo môžete robiť? Odpoveď: 1. Obráťte sa na nás s 3 dní po obdržaní tovaru, ak nie je žiadne problémy. 2. Odfotiť poškodeného kameň, balík,číslo objednávky a číslo zásielky. 3. S nami spolupracovať, riešiť problémy spoločne.

Štítky: fatma hlavné, zlatý prívesok opal, župan hlavné fatma, office veľa, fire opal prívesok, 925 silver, opal prívesok, 925 sterling silver chain veľa, 925 zlato tesnenie, Opal.


( 1 Hodnotenie )

Počet