Leouerry 925 Sterling Silver Geometrické Kolo Leaf Textúra Náhrdelníky Minimalistický Elegantný Prívesok Náhrdelníky pre Ženy, Jemné Šperky

€11.16


O Produktoch

- Náš Produkt Prijať Drop Shiping,žiadne reklamy a Štítky, ako dlho, ako môžete nechať správu "Drop Shiping" bude objednávka Spracovaná prvý

- Záruka kvality - Všetky tovary, ktoré budú skontrolované najmenej dvakrát do kontroly kvality inšpektori pred zásielky.

- Fotografie Poznámky - Všetky fotografie boli nadobudnuté v druhu,ako každý obrazovky nie sú rovnaké ako strieľanie alebo svetlo expozície a tak ďalej,farba môže byť trochu iná,nie je problém s kvalitou,pls v druhu prednosť.

- Veľkosť Poznámky - veľkosť tovaru všetko je skutočné meranie,bude veľkosť chyba, pretože z rôznych metóda merania.

- Šperky údržba - Pls prečítajte si šperky chrániť známky picuture nad opatrne.

Kontaktujte NÁS časté otázky:

Odpoveď: Keď som dostal pozemok, to bol problém. Čo by som mal robiť?

B: Prosím, kontaktujte nás kedykoľvek pred otvoriť sporu alebo negatívnu spätnú väzbu.

A: Prečo sa spustí taký dlhý čas dodania. Zatiaľ som nedostal položky?

B:Prosím, kontaktujte nás alebo sa vaše číslo objednávky na miestnej pošte vyšetrovania s nami kedykoľvek pred otvoriť sporu alebo negatívnu spätnú väzbu.

Odpoveď:Ak nie som spokojný s položku, alebo veľkosť nesedí, môžem zaslať späť a vymeniť?

B: Áno, drahá. Ak nie ste spokojní s objednávkou, môžete zaslať späť, ale pred tým nás prosím kontaktujte prostredníctvom e-mailu, alebo inými spôsobmi, potom, čo sme ju dostane, sme sa rukoväť je pre vás ihneď. - Ak máte akékoľvek otázky alebo nespokojnosť, kontaktujte náš služby zákazníkom cez www.tantra-egypt.sk Centrum Správ iba. - Naša pracovná doba : pondelok-sobota 8:30 hod. do 18:30 hod. - Sme tiež prácu v dovolenku.

- Ak ste sa na nás obrátiť prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správu, my vám odpovieme vám do 24 pracovných hodín

Štítky: akryl vlásenky nastaviť, dvojité swag sprchový záves, Giantex, kaviareň dvere, záves dverí, vlasy slovo, záves dverí lietať, luxusné závesy textílie, zlaté vlasy uchopenie, bazin senegal.


( 0 Hodnotenie )

Počet