Gitara popruh Nastaviteľné Polyester Gitara Popruh - Art Pocty Darček Pre Gitaristu Basy Elektrické Akustické Gitary

€4.75


Milí kupujúci, Ďakujeme, že ste pre nakupovanie v našom Bates Music store, pred nákupom by sme vám

niektoré SĽUB!

1 . Potom, čo sme vyslali balíček a uistite sa, že nemusíte dostať vaše balíky, dáme vám všetky vrátenie peňazí.

Aj v prípade, ak dodávka časový limit, môžeme stále náhradu váš paypal účet, takže môžete nakupovať tu bez obáv straty peňazí.

2 . Ak výrobok máš nejaké problémy , prosím, napíšte nám e-mail alebo nám zanechať správu predtým, než si dať sporu alebo zápornú spätnú väzbu, takže sa môžeme vysporiadať s tým, ako najskôr a efektívnejšie.

Uisťujeme vás, aby nakupovanie v našom Bates Hudobný obchod a užiť si!!!

Módne a najnovšie dizajn a Módne a najnovšie prevedenie 1:Vysoká Kvalita: Tento soft polyester gitara pás nie je len koži-priateľský a priedušný, ale tiež ľahko čistiteľné, pohodlné a odolné. Ideálna Veľkosť s Šírka: 2"(5 cm), pohodlné na nosenie; Plne nastaviteľná dĺžka (cca.) od 41" na 67"(104 cm-170cm) (vrátane kožené konce), najviac pohodlné mäkké textílie materiál pre dospelých a deti 2:Jedinečný dizajn:S klasické čierne a biele dizajn mriežky ,jeho gitara popruh je milovaný väčšina mladých mužov a žien. Bez ohľadu na to, pre vlastné použitie, alebo ako darček, je to vaša najlepšia voľba. 3:Kompatibilný so všetkými veľkosť Gitara: Kompatibilný so všetkými veľkosť Gitaru a Akustická Gitara, Elektrická, Basová gitara & Klasickú gitaru. 100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ - vrátime vám alebo vás poslať náhrada, ak nie ste spokojný / á s našimi výrobkami z akýchkoľvek dôvodov, Mäkké a pohodlné bass /gitara popruh/pás , päť štýle si môžete vybrať Nastaviteľná dĺžka max 145 cm alebo 150 cm, šírka 5 cm.

1. Vaše peniaze sa vyplácajú www.tantra-egypt.sk po prijatí tovaru, www.tantra-egypt.sk dám peniaze na náš účet .A ak sme sa dohodli na vrátenie peňazí je www.tantra-egypt.sk dať to na vás príliš. Takže je to bezpečné ESCROW SLUŽBY.

2. Môžete urobiť platbu za vašu objednávku Kreditnou Kartou, Peniaze Booker, Money Gram, Banky, T/T, Western Union atď.

1.Loď čas závisí od kupujúceho colné odbavenie čas alebo iných faktorov, ako je počasie alebo postavenie cieľa.Ak ste videli balík prišiel svoje miesto, môžete skontrolovať s colnými alebo miestnu poštu, takže sa môžete dostať tovar čoskoro.

2.Bežné dodacie lehoty s rôznymi express spoločnosti.

EMS : Odhadovaná doba dodania 5 až 10 pracovných dní

Čína príspevok air mail :Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

ePacket : Odhadovaná doba dodania 5 až 10 pracovných dní,loď k NÁM len

Posti Fínsko : Predpokladaná dodacia lehota 10 až 30 pracovných dní, lode na ruskej Federácie a Bieloruska len.

www.tantra-egypt.sk Štandardná doprava : Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

Hong Kong Post Air Mail : Odhadovaný čas doručenia 15-45 pracovných dní

Všetky ostatné vyjadruje chcete , môžete sa obrátiť na nás.

Budeme automaticky opustiť pozitívnu spätnú väzbu na každého, kto má dokončenie transakcie a zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

1.Ak sa vám páči náš položky , prosím, dajte nám Päť Hviezdičkový spätnú väzbu, a nechať ostatné si to príliš.

2. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité , ak nie ste spokojný / á s ňou , prosím, kontaktujte ma prvé, namiesto toho, aby negatívna spätná väzba, a to spôsob, ako sa môžeme vyrovnať s tým účinnejšie.

3. Dáme päť začať spätnú väzbu na každé pekné kupujúci príliš.

4.Prosím, napíšte mi cez "MOJE SPRÁVY" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznam alebo vášho nákupu.

Sme Bates Hudbu, sme profesionálne na hudobný nástroj, a budeme zlepšenie našich produktov a služieb sa lepšie. Všetci chceme, aby sa môžete tešiť s hudbou a naše nástroje.

V prípade akýchkoľvek otázok, prosím kontaktujte nás on-line alebo nechajte nám správu prostredníctvom kontaktného Teraz. Naša odpoveď by mala dostať do 12 hodín.

Štítky: floyd rose tremolo, kvalitné elektrické gitary, bass electr, tuner, gitara plectrum, gitara kožený remienok, gitara držiteľ, acousitc gitarové príslušenstvo, electr gitara, gitara javorový krk.


( 4 Hodnotenie )

Počet