Veľkoobchod Obočie Pomade Obočie Mydlo Prírodné make-up Nepremokavé Rias Re-Rast Obočia Voskom Mydlo Súkromné Štítok Kozmetika 50pc/VEĽA

€129.84


Ísť získať Feathery Obočie vzhľad

【Funkciu] vyzýva Toto je najnovší obočie styling produktu. Aby vaše chaotický obočie elegantné a riadne. Je mierne a non dráždi materiálov a môže vám pomôcť získať prírodné feathery obočie.

【Ako Používať] vyzýva Prvý nestriekajte vodu na štetec alebo mydlom, potom použite nástroj štetec rub a späť na mydlo na pokles potrebné množstvo mydla. V Posledných štetec na obočie.

【Feathery obočie tutorial] vyzýva po Prvé použitie zastrihávač obočia v obleku na čalúnenie z prebytku obočie, potom použite náš mydlo obočia, na formovanie obočia; po tretie použitie obočie ceruzka na obočie alebo pomade vyplniť vaše obočie; konečne, používať očný korektor na skryte vady časť, potom budete mať prírodné upravené obočie vzhľad!!! Či už máte riedke a obočie, ktoré potrebujú pomocnú ruku alebo ste hojdacia že huňatý vzhľad, môžete získať načechraný obočie.

【Balenie zoznam] vyzýva:30*Obočie Mydlo

30*Kefa

Ako postupovať, aby vaše vlastné farby a balenie?

1, Vyberte položku farby z našej farba zoznam;

2, Pošlite mi vaše logo, potom môžem vám ukázať, ako to vyzerá na balenie a vec;

3, Povedz mi, množstva, ktoré potrebujete, potom môžem ponúknuť celkovú cenu objednávky;

4, Dať vaše kontaktné údaje, potom môžete pokračovať platba objednávky;

5, zabezpečíme objednávku po zaplatení a poslať ich v 3~7 pracovných dní.

Štítky: make-up, taška opice, osobné vlastnou značkou, obočie ceruzka, eay obočie pomade, private label šaty, cosmet, obočie, obočie mydlo, obočie henna.


( 0 Hodnotenie )

Počet