Zipeiqing Mesiášske Židovské Tallit Modrá Modlitebný Šál Talit a Talis Taška Modlitba scarfs

€11.20


Materiál:100% polyester

Veľkosť: 55*180 cm / 70x22 palcov Akceptujeme vlastný dizajn príliš.

Návrat Politiky

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom najlepšie služby. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti, len v priebehu 7 dní, potom, čo dostanete na pozemku.a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu . Non-otázky kvality, spiatočnou adresou poplatok sa hradí kupujúci. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, Prosím zanechať odkaz v balení, číslo objednávky a dôvod pre návrat. Vrátime vám vaše peniaze, alebo výmenu po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd na podrobné vyhodnotenie vašej objednávky. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité .Prosím, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: modrá šatka, modlitba šatky, modlitba šatka, knitt šatku mužov, TALLIT, šatka hodvábna, bavlnená šatka, budhistické modlitebné koliesko, nahman, modlitba šatku.


( 1 Hodnotenie )

Počet